Home

RemoteApp "CommandLineSetting" parameter resets consistently

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-824906%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERemoteApp%20%22CommandLineSetting%22%20parameter%20resets%20consistently%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-824906%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%20on%20my%20Chrome%20RemoteApp%20-%20the%20CommandLineSetting%20parameter%20reverts%20back%20to%20%22DoNotAllow%22%20frequently%20after%20I%20change%20it%20to%20%22Require%22%20to%20set%20a%20homepage.%20Is%20there%20a%20parent%20setting%20that%20is%20overriding%20it%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-835983%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RemoteApp%20%22CommandLineSetting%22%20parameter%20resets%20consistently%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-835983%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F178797%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40David%20Mollin%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHow%20do%20you%20set%20the%20CommandLineSetting%3F%20Using%20the%20cmdlets%3F%20Or%20using%20the%20API%3F%20Or%20...%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20this%20in%20a%20Validation%20Hostpool%3F%20Or%20a%20regular%20one%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-836589%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RemoteApp%20%22CommandLineSetting%22%20parameter%20resets%20consistently%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-836589%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F178797%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40David%20Mollin%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20did%20a%20test%20this%20morning%2C%20setting%20the%26nbsp%3BCommandLineSetting%20on%20an%20App%2C%20did%20not%20change%20(yet).%3C%2FP%3E%3CP%3EDo%20you%20also%20have%20an%20indication%20how%20long%20it%20takes%20to%20reset%20in%20your%20environment%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
David Mollin
New Contributor
Hi, on my Chrome RemoteApp - the CommandLineSetting parameter reverts back to "DoNotAllow" frequently after I change it to "Require" to set a homepage. Is there a parent setting that is overriding it?
2 Replies

Hi @David Mollin ,

 

How do you set the CommandLineSetting? Using the cmdlets? Or using the API? Or ...?

 

Is this in a Validation Hostpool? Or a regular one?

Hi @David Mollin ,

 

I did a test this morning, setting the CommandLineSetting on an App, did not change (yet).

Do you also have an indication how long it takes to reset in your environment?

Related Conversations
Extentions Synchronization
ChirmyRam in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
9 Replies