Home

Error when provisionning an host pool in Canada East

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-757674%22%20slang%3D%22en-US%22%3EError%20when%20provisionning%20an%20host%20pool%20in%20Canada%20East%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-757674%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20the%20template%20to%20provision%20an%20host%20pool%20but%20as%20soon%20as%20I%20select%20%22Canada%20East%22%20as%20region%20the%20menu%20disappears.%20(refer%20screenshot.)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20with%20other%20regions%2C%20%22Canada%20East%22%20is%20the%20only%20one%20which%20does%20not%20work%20well%20for%20me.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThat's%20not%20a%20big%20issue%2C%20just%20wanted%20to%20report%20it.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
ghonyme
Occasional Contributor

Hello,

 

I tried the template to provision an host pool but as soon as I select "Canada East" as region the menu disappears. (refer screenshot.)

 

I tried with other regions, "Canada East" is the only one which does not work well for me.

 

That's not a big issue, just wanted to report it.

 

Thanks!

 

 

 

1 Reply

Actually I figured it out myself,, it seems it's just because the evd machines are not available in Canada East.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
38 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies