Azure vdi Error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-787966%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAzure%20vdi%20Error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-787966%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EDuring%20azure%20vdi%20pool%20creation%2C%20we%20add%20the%20following%20error%20in%20attach.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22mceNonEditable%20lia-copypaste-placeholder%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-789503%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Azure%20vdi%20Error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-789503%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F387363%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Admin2185%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ewhat%20is%20the%20admin%20user%20you%20have%20specified%20during%20the%20deployment%3F%20Seems%20like%20there%20is%20something%20in%20the%20name%20causing%20the%20error%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Admin2185
Occasional Visitor

During azure vdi pool creation, we add the following error in attach.

 

 
1 Reply

Hi @Admin2185 ,

 

what is the admin user you have specified during the deployment? Seems like there is something in the name causing the error

Related Conversations
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
36 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
9 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies