Home

MS FTP server on Windows 2016 not responding the same way 2008 servers do to Passive requests.

smoaref
Occasional Visitor

Hi There;

 

We have recently been upgrading our Windows Server machines to Windows Sever 2016 with FTP server on IIS 10.0 and noticed that when our current perl scripts (ver. 5.16.3) - running on redhat 7.1 - tries (on a passive connection) to get a nonexistent file from the Windows server, server won't respond with a normal "The file <fname> does not exist on the FTP server" message and instead it says: "Can't use an undefined value as a symbol reference at /usr/share/perl5/Net/FTP/dataconn.pm line 54."

 

- Please note that we are not planning to make any changes to our current ( more than 20 production products ) on redhat so upgrading the perl libraries to ver 5.18.* or even one line changer of making the connection an active connection is not possible.

 

 

Wondering if anybody has the same experience with the new FTP server or if there is any configuration that needs to be tweaked to get this thing to work.

 

 

Regards;

Sean

 

 

1 Reply

I'd reach out to IIS/FTP experts in microsoft official dedicated forums over here.

https://forums.iis.net/

 

 

 

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
38 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies