Home

Errors after upgrading from Windows Server 2012 R2 to 2019

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-842543%22%20slang%3D%22en-US%22%3EErrors%20after%20upgrading%20from%20Windows%20Server%202012%20R2%20to%202019%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-842543%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20recently%20upgraded%20a%20server%20from%202012%20R2%20to%202019.%26nbsp%3B%20The%20upgrade%20seemed%20to%20work%20ok%2C%20but%20now%20when%20the%20Dashboard%20launches%20I%20get%20the%20message%20%22An%20error%20occured%20while%20trying%20to%20load%20the%20plug-in%20for%20485....%22.%26nbsp%3B%20I%20found%20a%20post%20that%20said%20to%20delete%20the%20key%20at%20HKLM%5CSoftware%5CMicrosoft%5CServerManager%5CRoles%5C485%20(and%20that%20it%20would%20have%20a%20value%20that%20references%20Version%206.3.0.0...)%26nbsp%3B%20Found%20the%20key%2C%20but%20cannot%20delete%20it.%26nbsp%3B%20I%20signed%20in%20as%20a%20Domain%20Admin%2C%20Rebooted%20to%20safe%20mode%2C%20Signed%20in%20as%20the%20local%20machine%20Administrator.%26nbsp%3B%20Specifically%20added%20Domain%20Admins%20group%20with%20full%20control.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20Still%20have%20not%20been%20able%20to%20find%20a%20way%20to%20delete%20the%20key.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%20Tried%20RegEdit%20and%20Regedit32.%26nbsp%3B%20How%20do%20I%20get%20delete%20the%20key%20or%20fix%20the%20error%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-842543%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EManagement%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EWindows%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
whitekn3
Occasional Visitor

I recently upgraded a server from 2012 R2 to 2019.  The upgrade seemed to work ok, but now when the Dashboard launches I get the message "An error occured while trying to load the plug-in for 485....".  I found a post that said to delete the key at HKLM\Software\Microsoft\ServerManager\Roles\485 (and that it would have a value that references Version 6.3.0.0...)  Found the key, but cannot delete it.  I signed in as a Domain Admin, Rebooted to safe mode, Signed in as the local machine Administrator.  Specifically added Domain Admins group with full control.   Still have not been able to find a way to delete the key.   Tried RegEdit and Regedit32.  How do I get delete the key or fix the error?

Related Conversations
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
35 Replies
Extentions Synchronization
ChirmyRam in Discussions on
3 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies