Home

Windows Sandbox has NO Internet when the host is connected to a VPN

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-506226%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWindows%20Sandbox%20has%20NO%20Internet%20when%20the%20host%20is%20connected%20to%20a%20VPN%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-506226%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20the%20host%20is%20connected%20to%20a%20VPN%2C%20such%20as%20PPTP%2FL2TP%20and%20then%20I%20launch%20Windows%20Sandbox%2C%20I%20have%20no%20internet%20in%20it.%20please%20fix%20this.%20this%20proplem%20existed%20on%20build%2019H1%20and%20it%20still%20exists%20on%20build%2020H1%20(18885).%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-506226%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EWindows%20Sandbox%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-661658%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Sandbox%20has%20NO%20Internet%20when%20the%20host%20is%20connected%20to%20a%20VPN%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-661658%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20don't%20even%20have%20WIFI.%20And%20I%20have%20removed%20all%20VPNs.%3C%2FP%3E%3CP%3EStill%20cannot%20connect.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-663606%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Sandbox%20has%20NO%20Internet%20when%20the%20host%20is%20connected%20to%20a%20VPN%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-663606%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EOK%2C%20if%20you%20Bridge%20connections%20between%20the%20Wifi%20Adapter%20and%20the%20vEthernet%20Hyper-V%20Virtual%20adapter%20you%20get%20a%20connection%2C%20extremely%20slow%20but%20at%20least%20something!%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3ER%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CBLOCKQUOTE%3E%3CHR%20%2F%3E%3C%2FBLOCKQUOTE%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
HotCakeX
Respected Contributor

When the host is connected to a VPN, such as PPTP/L2TP and then I launch Windows Sandbox, I have no internet in it. please fix this. this proplem existed on build 19H1 and it still exists on build 20H1 (18885).

2 Replies

I don't even have WIFI. And I have removed all VPNs.

Still cannot connect.

OK, if you Bridge connections between the Wifi Adapter and the vEthernet Hyper-V Virtual adapter you get a connection, extremely slow but at least something!

R


Related Conversations
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
36 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
9 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies