Home

MP4 files hang when trying to open

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-314953%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMP4%20files%20hang%20when%20trying%20to%20open%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-314953%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EFor%20the%20last%203%20builds%2C%20MP4%20files%20hang%20the%20system%20and%20are%20not%20able%20to%20open%20(or%20takes%2015%20minutes%20to%20open).%3C%2FP%3E%3CP%3EScenario%3A%20I%20have%20a%20folder%20that%20I%20download%20MP4%20videos%20to.%26nbsp%3B%20Starting%203%20builds%20ago%2C%20if%20I%20try%20to%20open%20the%20folder%20with%20MP4%20in%20it...%20it%20just%20says%20working%20and%20takes%20minutes%20to%20index%20folder(I%20usually%20have%20to%20end%20the%20task%20manually)%26nbsp%3B%20If%20I%20try%20to%20right%20click%20on%20file%2C%20it%20just%20hangs.%26nbsp%3B%20If%20I%20single%20click%20to%20open%20with%20windows%20media%20player%20it%20takes%20minutes%20before%20it%20will%20play%20(if%20at%20all).%26nbsp%3B%20This%20folder%20is%20a%20local%20folder%20and%20not%20mounted.%26nbsp%3B%20I%20have%20had%20to%20revert%20to%20previous%20build.%26nbsp%3B%20The%20problem%20was%20introduced%20after%20version%201809%20(OS%20build%2018298.1000).%26nbsp%3B%20I%20have%20not%20tried%20the%20last%203%20builds%20after%20this%20and%20they%20all%20have%20the%20same%20problem.%26nbsp%3B%20I%20even%20tried%20to%20delete%20the%20folder%20completely%2C%20then%20created%20an%20new%20one%20and%20downloaded%20an%20MP4.%26nbsp%3B%20Same%20problem%2C%20with%20just%201%20file%20in%20the%20folder%20it%20just%20hangs%20when%20indexing%20the%20folder.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
stephens1234
Visitor

For the last 3 builds, MP4 files hang the system and are not able to open (or takes 15 minutes to open).

Scenario: I have a folder that I download MP4 videos to.  Starting 3 builds ago, if I try to open the folder with MP4 in it... it just says working and takes minutes to index folder(I usually have to end the task manually)  If I try to right click on file, it just hangs.  If I single click to open with windows media player it takes minutes before it will play (if at all).  This folder is a local folder and not mounted.  I have had to revert to previous build.  The problem was introduced after version 1809 (OS build 18298.1000).  I have not tried the last 3 builds after this and they all have the same problem.  I even tried to delete the folder completely, then created an new one and downloaded an MP4.  Same problem, with just 1 file in the folder it just hangs when indexing the folder.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
30 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
7 Replies