Home

"Create site" Site Design with triggerflow not working from SharePoint Admin Center

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-858274%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%22Create%20site%22%20Site%20Design%20with%20triggerflow%20not%20working%20from%20SharePoint%20Admin%20Center%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-858274%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20everyone!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%C2%B4ve%20got%20a%20weird%20issue%20when%20executing%20a%20Site%20Design%20in%20my%20tenant.%20The%20scenario%20is%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3COL%3E%3CLI%3EUser%20chooses%20a%20custom%20Team%20Site%20Design%20when%20creating%20a%20team%20site%20from%20SharePoint%20Admin%20Center%20or%20SharePoint%20Home%3C%2FLI%3E%3CLI%3EThe%20site%20script%20executed%20includes%20the%20triggerflow%20action%20that%20starts%20a%20flow%2C%20which%20in%20its%20turn%20creates%20a%20Team%20(MS%20Teams)%20connected%20to%20the%20team%20site%3C%2FLI%3E%3C%2FOL%3E%3CP%3EThe%20weird%20thing%20is%20that%20the%20flow%20does%20not%20start%20when%20I%20create%20a%20site%20from%20SharePoint%20Amin%20Center.%20If%20I%20do%20the%20same%20thing%20from%20SharePoint%20Home%2C%20it%20works%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20ideas%20what%20is%20happening%20here%3F%20The%20account%20I%C2%B4m%20using%20is%20SharePoint%20Admin%20in%20the%20tenant.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EMaggie%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-858274%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Frequent Contributor

Hi everyone!

 

I´ve got a weird issue when executing a Site Design in my tenant. The scenario is:

 

  1. User chooses a custom Team Site Design when creating a team site from SharePoint Admin Center or SharePoint Home
  2. The site script executed includes the triggerflow action that starts a flow, which in its turn creates a Team (MS Teams) connected to the team site

The weird thing is that the flow does not start when I create a site from SharePoint Amin Center. If I do the same thing from SharePoint Home, it works fine.

 

Any ideas what is happening here? The account I´m using is SharePoint Admin in the tenant.

 

Thanks,

Maggie

 

 

 

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
30 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
9 Replies