Home

Gray background suddenly showing on my icons

Highlighted
Caite Stevens
Contributor

Hi -

 

We modernized our SharePoint online earlier this year, and I spent a lot of time finding fun icons to help navigate folks to various areas of our site. They used to look great, with clear backgrounds. 

 

Starting about a month ago, they all started showing gray where white/transparent used to be, and I find myself being forced to search only for square-shaped icons to combat this. I think this change coincides with Microsoft's debut of their own icons (I don't want to use Microsoft's icons b/c they're all B&W and there isn't enough selection). 

 

Is there anything I can do to fix this? The gray shows no matter what the browser, device, or network. 

 

Thanks!

1 Reply
They updated the tile and quick launch webparts with more options and changed this. So there really isn't anything you can do about it other than go see if a uservoice exists for it, if not create on and post it up for votes.

https://sharepoint.uservoice.com/
Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
30 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies