SOLVED
Home

Go to classic results page link points to wrong URL and fails in GCC

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-859491%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGo%20to%20classic%20results%20page%20link%20points%20to%20wrong%20URL%20and%20fails%20in%20GCC%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-859491%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThe%20%22Go%20to%20classic%20results%20page.%22%20link%20at%20the%20bottom%20of%20the%20Modern%20search%20results%20page%20points%20to%20TENANT.sharepoint.com%2Fsearch%2Fresults.aspx%3Fk%3Dxyz.%20It%20is%20missing%20%2Fpages%2F.%20Should%20be%20TENANT.sharepoint.com%2Fsearch%2Fpages%2Fresults.aspx%3Fk%3Dxyz.%20I%20also%20tried%20on%202%20different%20enterprise%20tenants.%20One%20of%20them%20has%20the%20same%20issue.%20The%20other%20points%20to%20%2F_layouts%2F15%2Fosssearchresults.aspx%3Fk%3Dxyz%20and%20works%20fine.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-859491%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-870334%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Go%20to%20classic%20results%20page%20link%20points%20to%20wrong%20URL%20and%20fails%20in%20GCC%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-870334%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWe're%20aware%20of%20this%20issue%20and%20work%20to%20fix%20it%20has%20been%20queued%20up.%20Cannot%20promise%20when%20it%20will%20be%20fixed%20in%20production%2C%20but%20it%20will%20happen%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-870336%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Go%20to%20classic%20results%20page%20link%20points%20to%20wrong%20URL%20and%20fails%20in%20GCC%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-870336%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThanks.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
ErkanCh
Occasional Contributor
The "Go to classic results page." link at the bottom of the Modern search results page points to TENANT.sharepoint.com/search/results.aspx?k=xyz. It is missing /pages/. Should be TENANT.sharepoint.com/search/pages/results.aspx?k=xyz. I also tried on 2 different enterprise tenants. One of them has the same issue. The other points to /_layouts/15/osssearchresults.aspx?k=xyz and works fine.
2 Replies
Solution
We're aware of this issue and work to fix it has been queued up. Cannot promise when it will be fixed in production, but it will happen :)
Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies