Home

Disappearing Hyperlink URL

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-732799%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDisappearing%20Hyperlink%20URL%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-732799%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20created%20a%20new%20sub%20site%20in%20SharePoint%202016.%20Now%20I%20am%20trying%20to%20create%20hyperlinks%20to%20pages%20in%20the%20site%20on%20the%20main%20page%20similar%20to%20a%20table%20of%20contents.%20Not%20all%2C%20but%20some%20of%20the%20hyperlinks%20when%20created%20do%20not%20work.%20After%20created%20they%20show%20up%20blue%20on%20the%20page%20but%20are%20not%20clickable.%20Then%20when%20I%20re%20edit%20the%20page%20the%20URL%20is%20gone%20and%20has%20disappeared%20in%20the%20hyperlink%20area.%20Any%20thoughts%20as%20to%20why%20this%20may%20be%20happening%20only%20for%20certain%20pages%3F%20I%20have%20tried%20inserting%20the%20link%20both%20from%20SharePoint%20and%20copying%20and%20pasting%20it%20as%20an%20address.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-732799%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-733651%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Disappearing%20Hyperlink%20URL%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-733651%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWhat%20browser%20are%20you%20using%20when%20editing%20the%20page%2C%20and%20have%20you%20tried%20a%20different%20browser%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Amanda_Carpenter
Occasional Visitor

I created a new sub site in SharePoint 2016. Now I am trying to create hyperlinks to pages in the site on the main page similar to a table of contents. Not all, but some of the hyperlinks when created do not work. After created they show up blue on the page but are not clickable. Then when I re edit the page the URL is gone and has disappeared in the hyperlink area. Any thoughts as to why this may be happening only for certain pages? I have tried inserting the link both from SharePoint and copying and pasting it as an address. 

 

 

1 Reply
What browser are you using when editing the page, and have you tried a different browser?