Home

OME button greyed out

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-313519%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOME%20button%20greyed%20out%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-313519%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20customer%20on%20Business%20Premium%20which%20are%20using%20Azure%20Information%20Protection%20for%20OME-capabilites.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20we%20added%20the%20license%20I%20told%20the%20customer%20it%20might%20not%20work%20with%20their%20license%20for%20Outlook%20since%20it%C2%B4s%20an%20enterprise%20feature%20but%20it%20did%20work%20and%20she%20could%20use%20the%20permission-button%20for%20new%20emails%20in%20Outlook%20Business..%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%2C%20now%2C%202%20months%20later%20the%20button%20is%20greyed%20out.%20Why%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHave%20anyone%20of%20you%20been%20in%20this%20situation%20before%3F%20-%20Is%20it%20because%20Business%20Premium%20can%C2%B4t%20handle%20the%20OME-capabilities%20inside%20Outlook(then%20why%20did%20it%20work%20at%20the%20beginning%3F)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20transportrule%20in%20place%20for%20Exchange%20but%20we%C2%B4ve%20got%20the%20question%20why%20it%C2%B4s%20greyed%20out%20now%20but%20worked%20in%20the%20beginning...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20knows%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%2F%2FMartin%20Front%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-313519%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOME%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20for%20Windows%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20Message%20Encryption%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Martin Front
Contributor

Hi,

 

We have a customer on Business Premium which are using Azure Information Protection for OME-capabilites.

 

When we added the license I told the customer it might not work with their license for Outlook since it´s an enterprise feature but it did work and she could use the permission-button for new emails in Outlook Business..

 

However, now, 2 months later the button is greyed out. Why? 

Have anyone of you been in this situation before? - Is it because Business Premium can´t handle the OME-capabilities inside Outlook(then why did it work at the beginning?)

 

We have a transportrule in place for Exchange but we´ve got the question why it´s greyed out now but worked in the beginning...

 

Anyone knows?

 

//Martin Front