Home

Something went wrong - Outlook Customer Manager

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-770622%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESomething%20went%20wrong%20-%20Outlook%20Customer%20Manager%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-770622%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20was%20previously%20able%20to%20open%20and%20use%20Outlook%20Customer%20Manager%20in%20Office%20365%2C%20but%20for%20some%20time%20now%20when%20I%20attempt%20to%20open%20the%20add-in%2C%20I%20get%20the%20cryptic%20error%20message%20%22Something%20went%20wrong%22.%20I%20read%20other%20posts%20on%20this%20error%20message%20and%20followed%20the%20suggestion%20to%20clear%20the%20IE%20browser%20cache%20(even%20though%20I%20use%20Chrome).%20Didn't%20help.%20Any%20potential%20solutions%20would%20be%20appreciated.%20Thanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-770622%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20Customer%20Manager%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-771097%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Something%20went%20wrong%20-%20Outlook%20Customer%20Manager%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-771097%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Andrew%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EMay%20I%20know%20whether%20you%20have%20set%20IE%20as%20your%20default%20browser%3F%20If%20not%2C%20please%20try%20setting%20it%20to%20be%20the%20default%20one%20and%20try%20it%20again.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EBy%20the%20way%2C%20please%20re-confirm%20whether%20you%20can%20access%20it%20from%20other%20desktop%20Outlook%20client.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ERegards%2C%3CBR%20%2F%3EAlan%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-771984%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Something%20went%20wrong%20-%20Outlook%20Customer%20Manager%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-771984%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F43831%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Alan%20Wu%3C%2FA%3E%26nbsp%3B-%20Thanks%20for%20your%20reply%20Google%20Chrome%20is%20my%20default%20browser.%20I%20switched%20to%20Microsoft%20Edge%20as%20the%20default%20per%20your%20suggestion%20and%20the%20error%20message%20when%20opening%20Outlook%20Customer%20Manager%20persists.%20I%20deleted%20the%20cache%20for%20MS%20Edge%20-%20still%20get%20the%20error%20message.%20I%20only%20have%20one%20laptop%2C%20so%20am%20unable%20to%20test%20access%20from%20another%20desktop%20Outlook%20client.%20Any%20other%20suggestions%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-795707%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Something%20went%20wrong%20-%20Outlook%20Customer%20Manager%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-795707%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310835%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Andrew_Horlick%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F43831%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Alan%20Wu%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20got%20the%20same%20exact%20issue.%20Any%20help%20would%20be%20much%20appreciated!%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-806913%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Something%20went%20wrong%20-%20Outlook%20Customer%20Manager%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-806913%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20exact%20same%20issue%20of%20keep%20encountering%20something%20went%20wrong%20whereas%20I%20have%20default%20browser%3A%20IE%2C%20deleted%20cache%2C%20having%20subscription%20plan%20with%20OCM%20enabled%20in%20it%20etc%20etc.%20thanks%20in%20advance%20for%20help%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Andrew_Horlick
New Contributor

I was previously able to open and use Outlook Customer Manager in Office 365, but for some time now when I attempt to open the add-in, I get the cryptic error message "Something went wrong". I read other posts on this error message and followed the suggestion to clear the IE browser cache (even though I use Chrome). Didn't help. Any potential solutions would be appreciated. Thanks

5 Replies

Hi Andrew,

 

May I know whether you have set IE as your default browser? If not, please try setting it to be the default one and try it again. 

 

By the way, please re-confirm whether you can access it from other desktop Outlook client. 

 

Regards,
Alan

@Alan Wu - Thanks for your reply Google Chrome is my default browser. I switched to Microsoft Edge as the default per your suggestion and the error message when opening Outlook Customer Manager persists. I deleted the cache for MS Edge - still get the error message. I only have one laptop, so am unable to test access from another desktop Outlook client. Any other suggestions?

@Andrew_Horlick @Alan Wu 

 

I've got the same exact issue. Any help would be much appreciated!


Thanks

Hello;

 

I have exact same issue of keep encountering something went wrong whereas I have default browser: IE, deleted cache, having subscription plan with OCM enabled in it etc etc. thanks in advance for help

Same problem here.
Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies