Home

List all the videos on a channel returns a 403

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-334317%22%20slang%3D%22en-US%22%3EList%20all%20the%20videos%20on%20a%20channel%20returns%20a%20403%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-334317%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20successfully%20retrieved%20a%20SharePoint%20token%20for%20my%20application%20after%20registering%20it%20with%20ACS%20(%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Ffr-fr%2Fsharepoint%2Fdev%2Fsolution-guidance%2Fsecurity-apponly-azureacs%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Ffr-fr%2Fsharepoint%2Fdev%2Fsolution-guidance%2Fsecurity-apponly-azureacs%3C%2FA%3E).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20query%20the%20Office%20Video%20API%20with%20this%20token%20I%20get%20a%20successful%20answer%20for%20the%20route%20%22%2Fportals%2Fhub%2F_api%2FVideoService%2FChannels%22%20but%20a%20403%20for%20the%20route%20%22%2Fportals%2Fhub%2F_api%2FVideoService%2FChannels%20%22.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20try%20by%20giving%20full%20control%20to%20my%20application%20on%20the%20Office%20Video%20site%20collection%20but%20that%20does%20not%20work%20either.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-334317%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%20Video%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
TechWatching
New Contributor

I successfully retrieved a SharePoint token for my application after registering it with ACS (https://docs.microsoft.com/fr-fr/sharepoint/dev/solution-guidance/security-apponly-azureacs).

 

When I query the Office Video API with this token I get a successful answer for the route "/portals/hub/_api/VideoService/Channels" but a 403 for the route "/portals/hub/_api/VideoService/Channels ".

 

I try by giving full control to my application on the Office Video site collection but that does not work either.