Home

Yealink T56A missing in the teams admin center

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-838913%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYealink%20T56A%20missing%20in%20the%20teams%20admin%20center%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-838913%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20I%20upgraded%20the%20firmware%20to%26nbsp%3B58.15.0.41.rom%20from%20the%20teams%20admin%20center%20the%20Yealink%20T56A%20phone%20appeared%20offline.%26nbsp%3B%20I%20deleted%20the%20phone%20from%20the%20teams%20admin%20center%20and%20signed%20in%20to%20Teams%20on%20the%20phone%20again.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20phone%20does%20not%20appear%20in%20the%20admin%20center.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-838913%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Peter Gniewek
Senior Member

After I upgraded the firmware to 58.15.0.41.rom from the teams admin center the Yealink T56A phone appeared offline.  I deleted the phone from the teams admin center and signed in to Teams on the phone again.

The phone does not appear in the admin center.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
PacketMon Components are not loading in WAC 1909
HotCakeX in Windows Admin Center on
2 Replies