Home

While creating a new SharePoint list in TEAMS date column is not showing any value to select from.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-308401%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWhile%20creating%20a%20new%20SharePoint%20list%20in%20TEAMS%20date%20column%20is%20not%20showing%20any%20value%20to%20select%20from.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-308401%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%20class%3D%22%22%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20Sharepoint%20site%20and%20we%20have%20created%20list%20their%20as%20test%20and%20same%20has%20been%20added%20in%20Microsoft%20TEAMS.%20While%20creating%20a%20new%20element%20in%20list%20we%20have%20a%20column%20for%20%22Date%20and%20Time%22%20and%20that%20is%20showing%20as%20blank%20in%20TEAMS%20but%20working%20fine%20in%20SharePoint.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECould%20you%20please%20tell%20me%20why%20this%20is%20happening%20or%20is%20it%20kind%20of%20bug%20in%20TEAMS%3F%20As%20we%20all%20are%20facing%20this%20issue%20while%20using%20TEAMS%20for%20SharePoint%20List.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3EHelp%20is%20much%20appreciated!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EYogesh%20Barania.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESharePoint%20List%20screenshot%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ffilestore.community.support.microsoft.com%2Fapi%2Fimages%2F88cfbd70-13ac-4cbc-b265-e674df28b517%3Fupload%3Dtrue%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ffilestore.community.support.microsoft.com%2Fapi%2Fimages%2F88cfbd70-13ac-4cbc-b265-e674df28b517%3Fupload%3Dtrue%22%20border%3D%220%22%20alt%3D%22Image%22%20%2F%3E%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ETEAMS%20View%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20629px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F64666i2C3070CDA0AB0FDD%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22TEAMS%20view.png%22%20title%3D%22TEAMS%20view.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-308401%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EChat%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ECommunity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EConversations%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EHow-to%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-312211%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20While%20creating%20a%20new%20SharePoint%20list%20in%20TEAMS%20date%20column%20is%20not%20showing%20any%20value%20to%20select%20fro%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-312211%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECase%20%23%3A%2012655996%20raised%20with%20MS%20today%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-308447%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20While%20creating%20a%20new%20SharePoint%20list%20in%20TEAMS%20date%20column%20is%20not%20showing%20any%20value%20to%20select%20fro%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-308447%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESeems%20to%20be%20a%20bug%2C%20can%20you%20open%20a%20support%20ticket%20and%20share%20the%20ticket%20number%20here%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Yogesh_Barania
Occasional Contributor

Hi,

 

We have a Sharepoint site and we have created list their as test and same has been added in Microsoft TEAMS. While creating a new element in list we have a column for "Date and Time" and that is showing as blank in TEAMS but working fine in SharePoint.

 

Could you please tell me why this is happening or is it kind of bug in TEAMS? As we all are facing this issue while using TEAMS for SharePoint List.

 

Help is much appreciated!

 

Regards,

Yogesh Barania.

 

SharePoint List screenshot:

Image

TEAMS View:

TEAMS view.png

2 Replies
Highlighted
Seems to be a bug, can you open a support ticket and share the ticket number here?
Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
PacketMon Components are not loading in WAC 1909
HotCakeX in Windows Admin Center on
2 Replies