Home

Polycom Trio 8800 Inbound call not Ringing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-780050%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPolycom%20Trio%208800%20Inbound%20call%20not%20Ringing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-780050%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Team-%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20deployed%20around%206%20Trio%208800's%20around%20my%20plant.%26nbsp%3B%20Since%20arrival%2C%20we%20could%20not%20upgrade%20to%20the%20latest%20firmware%20because%20the%20inbound%20calls%20would%20not%20ring%20the%20device.%26nbsp%3B%20It%20has%20only%20worked%20correctly%20using%20the%20BETA%20firmware.%26nbsp%3B%20Until%20recently%20the%20BETA%20firmware%20has%20started%20crashing%20and%20dropping%20calls%20forcing%20us%20to%20upgrade.%26nbsp%3B%20Now%20that%20we%20have%2C%20inbound%20is%20still%20broken.%26nbsp%3B%20I%20have%20tried%20every%20firmware%20they%20offer%20and%20no%20fix.%26nbsp%3B%20Their%20support%20is%20not%20the%20best%2C%20either.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOutbound%20calling%20works%20fine.%26nbsp%3B%20Internal%20or%20External%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20else%20out%20there%20using%20the%20Trio%208800%3F%26nbsp%3BAnd%20it%20is%20working%2F%20or%20not%20working%20correctly%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-780050%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECommunity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-783646%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Polycom%20Trio%208800%20Inbound%20call%20not%20Ringing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-783646%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F384592%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Marcus804%3C%2FA%3EWe%20have%20just%20encountered%20this%20problem%20as%20well.%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20enabled%20Enterprise%20Voice%20in%20our%20NY%20site%20and%20inbound%20calls%20to%20the%20Trio%20does%20work%20but%20no%20ringer%20tone%20is%20heard.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ELooking%20for%20a%20root%20cause%20atm%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Marcus804
Occasional Visitor

Hi Team-

 

We have deployed around 6 Trio 8800's around my plant.  Since arrival, we could not upgrade to the latest firmware because the inbound calls would not ring the device.  It has only worked correctly using the BETA firmware.  Until recently the BETA firmware has started crashing and dropping calls forcing us to upgrade.  Now that we have, inbound is still broken.  I have tried every firmware they offer and no fix.  Their support is not the best, either.

 

Outbound calling works fine.  Internal or External

 

Anyone else out there using the Trio 8800? And it is working/ or not working correctly?

1 Reply

@Marcus804We have just encountered this problem as well.

We have enabled Enterprise Voice in our NY site and inbound calls to the Trio does work but no ringer tone is heard.

 

Looking for a root cause atm

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
30 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies