Home

Direct Routing Call Forwarding after 10 seconds - No Audio

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-754430%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDirect%20Routing%20Call%20Forwarding%20after%2010%20seconds%20-%20No%20Audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-754430%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20would%20appreciate%20some%20help.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20a%20client%20using%20Teams%20telephony%20with%20a%20Ribbon%20SBC%20for%20Direct%20Routing.%20All%20appears%20to%20be%20working%20fine%20apart%20from%20one%20issue%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20a%20client%20call%20forwards%20to%20a%20group%20using%20%2FSettings%2Fcalls%2Fif%20unanswered%2F%20after%20a%20delay%20there%20is%20no%20Audio%20after%20the%20call%20forward%20is%20answered%3A%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20an%20outside%20caller%20(Party%20A)%26nbsp%3B%20rings%20Party%20B(Teams%20Direct%20Routing%20DDI)%20who%20call%20forwards%20after%2010%20secs%20to%20Teams%20client%20Party%20C.%20If%20Party%20C%20answers%20within%2010%20Secs%20Audio%20is%20ok!%20If%20answered%20after%2010%20Secs%20-%20No%20Audio.%3C%2FP%3E%3CP%3EHave%20ticket%20open%20with%20MS%20for%20weeks%20now%20and%20not%20getting%20much%20joy.%3C%2FP%3E%3CP%3EChecked%20firewall%20not%20blocking%20anything%2C%20checked%20SBC%20config%2C%20nothing%20untoward%2C%20MS%20blaming%20SBC%2FFirewall%2C%20SBC%20people%20blaming%20MS%2FFirewall%2C...Just%20wondering%20if%20anyone%20is%20having%20the%20same%20issue%20or%20any%20other%20feedback.%3C%2FP%3E%3CP%3Ethanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-754430%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECall%20Forwarding%20No%20Audio%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-764974%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Direct%20Routing%20Call%20Forwarding%20after%2010%20seconds%20-%20No%20Audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-764974%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F376337%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40thanmar19%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3Eyou%20might%20check%20out%20this%2C%20at%20the%20bottom%20of%20the%20page%20%22No%20audio%20after%20Hold%2FUnhold%22%26nbsp%3B%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fsupport.sonus.net%2Fdisplay%2FUXDOC80%2FBest%2BPractice%2B-%2BTroubleshoot%2BIssues%2Bwith%2BMicrosoft%2BTeams%2BDirect%2BRouting%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fsupport.sonus.net%2Fdisplay%2FUXDOC80%2FBest%2BPractice%2B-%2BTroubleshoot%2BIssues%2Bwith%2BMicrosoft%2BTeams%2BDirect%2BRouting%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-765874%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Direct%20Routing%20Call%20Forwarding%20after%2010%20seconds%20-%20No%20Audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-765874%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThanks%2C%20i%20will%20have%20a%20read.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
thanmar19
New Contributor

Hello would appreciate some help.

I have a client using Teams telephony with a Ribbon SBC for Direct Routing. All appears to be working fine apart from one issue:

If a client call forwards to a group using /Settings/calls/if unanswered/ after a delay there is no Audio after the call forward is answered:

So an outside caller (Party A)  rings Party B(Teams Direct Routing DDI) who call forwards after 10 secs to Teams client Party C. If Party C answers within 10 Secs Audio is ok! If answered after 10 Secs - No Audio.

Have ticket open with MS for weeks now and not getting much joy.

Checked firewall not blocking anything, checked SBC config, nothing untoward, MS blaming SBC/Firewall, SBC people blaming MS/Firewall,...Just wondering if anyone is having the same issue or any other feedback.

thanks

 

2 Replies

Thanks, i will have a read.