Home

Connection Problem: Failed to connect to settings endpoint

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-431247%22%20slang%3D%22en-US%22%3EConnection%20Problem%3A%20Failed%20to%20connect%20to%20settings%20endpoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-431247%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20started%20getting%20this%20error%20from%20past%202-3%20months.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-left%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F108163i68035D2123FD03B7%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22issue.png%22%20title%3D%22issue.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-431247%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-432277%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Connection%20Problem%3A%20Failed%20to%20connect%20to%20settings%20endpoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-432277%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi!%20Some%20questions%3A%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EFrom%20the%20desktop%20app%3F%3CBR%20%2F%3EDoes%20web%20work%20fine%3F%3CBR%20%2F%3EAlsways%20this%20message%20or%20working%20sometimes%3F%3CBR%20%2F%3ETried%20from%20different%20device%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EAdam%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-432301%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Connection%20Problem%3A%20Failed%20to%20connect%20to%20settings%20endpoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-432301%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYes%2C%20this%20issue%20is%20from%20desktop%20app.%20Web%20is%20working%20fine.%20Always%20got%20this%20message.%20Not%20tried%20on%20other%20device.%20FYI%20-%20No%20VPN%20on%20my%20machine.%3C%2FLINGO-BODY%3E
ravikumarjoshi
New Contributor

I started getting this error from past 2-3 months.

issue.png

 

2 Replies
Hi! Some questions:

From the desktop app?
Does web work fine?
Alsways this message or working sometimes?
Tried from different device?

Adam
Yes, this issue is from desktop app. Web is working fine. Always got this message. Not tried on other device. FYI - No VPN on my machine.
Related Conversations
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
Edge insider Dev bypasses IE mode website list
HotCakeX in Enterprise on
4 Replies