Home

Auto Attendant not playing audio

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-846142%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAuto%20Attendant%20not%20playing%20audio%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-846142%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20Client%20has%20requested%20that%20a%20series%20of%20auto%20attendants%20are%20set%20up%20for%20their%20out%20of%20hours%20call%20handling.%20When%20the%20office%20is%20closed%20it%20goes%20to%20an%20IVR%20with%20a%20greeting%20asking%20if%20they%20are%20in%20need%20of%20support%20and%20to%20press%201%20if%20so...%20This%20then%20send%20the%20call%20to%20another%20IVR%20outlining%20the%20OOH%20support%20charges%20and%20if%20they%20wish%20to%20continue%20to%20press%201%20in%20order%20to%20direct%20the%20call%20to%20an%20agent.%26nbsp%3B%20The%20issue%20they%20get%20is%20when%20a%20caller%20goes%20throught%20the%20'office%20is%20closed%20'%20message%20and%20selects%201.%20It%20Rings%20once%20as%20if%20it%20has%20worked%20but%20then%20there%20is%20dead%20air%20where%20the%20audio%20should%20kick%20in%20and%20the%20menu%20options%20do%20not%20work.%26nbsp%3B%20Is%20there%20an%20issue%20with%20using%20IVR's%20in%20this%20way%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-846142%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdministrator%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESettings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EVoice%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
WelshViking
Contributor

Hi All.

 

My Client has requested that a series of auto attendants are set up for their out of hours call handling. When the office is closed it goes to an IVR with a greeting asking if they are in need of support and to press 1 if so... This then send the call to another IVR outlining the OOH support charges and if they wish to continue to press 1 in order to direct the call to an agent.  The issue they get is when a caller goes throught the 'office is closed ' message and selects 1. It Rings once as if it has worked but then there is dead air where the audio should kick in and the menu options do not work.  Is there an issue with using IVR's in this way?

Related Conversations