Home

Assignments tab is blank !

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89069%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAssignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89069%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%20i%20made%20a%20classroom%20a%20few%20days%20ago.%20I%20then%20created%20an%20assignment%20for%20testing%20purpose.%20Was%20working%20like%20a%20charm.%3C%2FP%3E%3CP%3EToday%2C%20the%20assignment%20tab%20is%20blank.%20Can't%20see%20nothing%20in%20it%2C%20can't%20even%20create%20a%20new%20assignment.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20just%20try%20to%20wait%20a%20little%20bit%20but%20it%20stays%20blank.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20to%20create%20another%20classroom%20but%20i%20got%20the%20same%20issue%2C%20assignment%20tab%20remains%20blank%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20to%20check%20on%20the%20online%20web%20version%20but%26nbsp%3Bit's%20the%20same.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20someone%20have%20an%20idea%20%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EP.S.%20%3A%20My%20Teams%20is%20up%20to%20date.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-89069%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-193969%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-193969%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20deal%2C%20just%20this%20morning%2C%20all%20apps%20on%20all%20devices.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89513%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RE%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89513%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EOk%2C%20today%20it's%20all%20solved%20without%20doing%20nothing.%3C%2FP%3E%3CP%3EGuess%20it%20was%20just%20a%20microsoft%20issue%20with%20the%20server-side%20software.%20Now%20it's%20ok%20but%20i%20hope%20it%20will%20not%20happen%26nbsp%3Bduring%26nbsp%3Bschool%20time%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89103%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89103%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Eyou%20are%20right%2C%20got%20many%20errors%20%3A%3C%2FP%3E%3CUL%3E%3CLI%3ELoggingContextService%3A%20Unable%20to%20resolve%20conversation%20with%20threadId%2FconversationId%2Fslug%20of%20%7B0%7D%3C%2FLI%3E%3CLI%3E2017-07-21T11%3A49%3A02.552Z%20callingAgents%3A%20failed%20initializing%20calling%20agents.%20support%3A%201%2C%20error%3A%20Error%3A%20PluginlessStack%20initialization%20failed%3C%2FLI%3E%3CLI%3EXFrame.js%3A154%20GET%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwebpoolam41e03.infra.lync.com%2Fucwa%2Foauth%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwebpoolam41e03.infra.lync.com%2Fucwa%2Foauth%3C%2FA%3E%20401%20(Unauthorized)%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3CP%3Ethen%20i%20get%20a%20stacktrace...%3C%2FP%3E%3CUL%3E%3CLI%3Emain-3935174%E2%80%A6.js%3A2955%20Uncaught%20ReferenceError%3A%20config%20is%20not%20defined%3CUL%3E%3CLI%3Eat%20Function.t.changeLocale%20(main-3935174%E2%80%A6.js%3A2955)%3C%2FLI%3E%3CLI%3Eat%20B%20(vendor-46f1500%E2%80%A6.js%3A1227)%3C%2FLI%3E%3CLI%3Eat%20Function.n%20(vendor-46f1500%E2%80%A6.js%3A1218)%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3C%2FLI%3E%3CLI%3E...%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89089%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89089%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI'm%20experiencing%20the%20exact%20same%20issue.%20Looking%20at%20the%20f12%20console%20in%20the%20browser%20I%20see%20a%20large%20amount%20of%20errors..%3C%2FLINGO-BODY%3E
Marc Flausino
New Contributor

Hi, i made a classroom a few days ago. I then created an assignment for testing purpose. Was working like a charm.

Today, the assignment tab is blank. Can't see nothing in it, can't even create a new assignment.

 

I just try to wait a little bit but it stays blank.

I tried to create another classroom but i got the same issue, assignment tab remains blank 

I tried to check on the online web version but it's the same.

 

Does someone have an idea ?

 

P.S. : My Teams is up to date. 

4 Replies
I'm experiencing the exact same issue. Looking at the f12 console in the browser I see a large amount of errors..
Highlighted

you are right, got many errors :

  • LoggingContextService: Unable to resolve conversation with threadId/conversationId/slug of {0}
  • 2017-07-21T11:49:02.552Z callingAgents: failed initializing calling agents. support: 1, error: Error: PluginlessStack initialization failed
  • XFrame.js:154 GET https://webpoolam41e03.infra.lync.com/ucwa/oauth 401 (Unauthorized)

then i get a stacktrace...

  • main-3935174….js:2955 Uncaught ReferenceError: config is not defined
    • at Function.t.changeLocale (main-3935174….js:2955)
    • at B (vendor-46f1500….js:1227)
    • at Function.n (vendor-46f1500….js:1218)
  • ...

Ok, today it's all solved without doing nothing.

Guess it was just a microsoft issue with the server-side software. Now it's ok but i hope it will not happen during school time :)

Same deal, just this morning, all apps on all devices.

Related Conversations
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
23 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies