Home

Assignments tab is blank !

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89069%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAssignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89069%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%20i%20made%20a%20classroom%20a%20few%20days%20ago.%20I%20then%20created%20an%20assignment%20for%20testing%20purpose.%20Was%20working%20like%20a%20charm.%3C%2FP%3E%3CP%3EToday%2C%20the%20assignment%20tab%20is%20blank.%20Can't%20see%20nothing%20in%20it%2C%20can't%20even%20create%20a%20new%20assignment.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20just%20try%20to%20wait%20a%20little%20bit%20but%20it%20stays%20blank.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20to%20create%20another%20classroom%20but%20i%20got%20the%20same%20issue%2C%20assignment%20tab%20remains%20blank%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20tried%20to%20check%20on%20the%20online%20web%20version%20but%26nbsp%3Bit's%20the%20same.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20someone%20have%20an%20idea%20%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EP.S.%20%3A%20My%20Teams%20is%20up%20to%20date.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-89069%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-193969%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-193969%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20deal%2C%20just%20this%20morning%2C%20all%20apps%20on%20all%20devices.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89513%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RE%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89513%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EOk%2C%20today%20it's%20all%20solved%20without%20doing%20nothing.%3C%2FP%3E%3CP%3EGuess%20it%20was%20just%20a%20microsoft%20issue%20with%20the%20server-side%20software.%20Now%20it's%20ok%20but%20i%20hope%20it%20will%20not%20happen%26nbsp%3Bduring%26nbsp%3Bschool%20time%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89103%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89103%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Eyou%20are%20right%2C%20got%20many%20errors%20%3A%3C%2FP%3E%3CUL%3E%3CLI%3ELoggingContextService%3A%20Unable%20to%20resolve%20conversation%20with%20threadId%2FconversationId%2Fslug%20of%20%7B0%7D%3C%2FLI%3E%3CLI%3E2017-07-21T11%3A49%3A02.552Z%20callingAgents%3A%20failed%20initializing%20calling%20agents.%20support%3A%201%2C%20error%3A%20Error%3A%20PluginlessStack%20initialization%20failed%3C%2FLI%3E%3CLI%3EXFrame.js%3A154%20GET%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwebpoolam41e03.infra.lync.com%2Fucwa%2Foauth%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwebpoolam41e03.infra.lync.com%2Fucwa%2Foauth%3C%2FA%3E%20401%20(Unauthorized)%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3CP%3Ethen%20i%20get%20a%20stacktrace...%3C%2FP%3E%3CUL%3E%3CLI%3Emain-3935174%E2%80%A6.js%3A2955%20Uncaught%20ReferenceError%3A%20config%20is%20not%20defined%3CUL%3E%3CLI%3Eat%20Function.t.changeLocale%20(main-3935174%E2%80%A6.js%3A2955)%3C%2FLI%3E%3CLI%3Eat%20B%20(vendor-46f1500%E2%80%A6.js%3A1227)%3C%2FLI%3E%3CLI%3Eat%20Function.n%20(vendor-46f1500%E2%80%A6.js%3A1218)%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3C%2FLI%3E%3CLI%3E...%3C%2FLI%3E%3C%2FUL%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89089%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Assignments%20tab%20is%20blank%20!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89089%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI'm%20experiencing%20the%20exact%20same%20issue.%20Looking%20at%20the%20f12%20console%20in%20the%20browser%20I%20see%20a%20large%20amount%20of%20errors..%3C%2FLINGO-BODY%3E
Marc Flausino
New Contributor

Hi, i made a classroom a few days ago. I then created an assignment for testing purpose. Was working like a charm.

Today, the assignment tab is blank. Can't see nothing in it, can't even create a new assignment.

 

I just try to wait a little bit but it stays blank.

I tried to create another classroom but i got the same issue, assignment tab remains blank 

I tried to check on the online web version but it's the same.

 

Does someone have an idea ?

 

P.S. : My Teams is up to date. 

4 Replies
I'm experiencing the exact same issue. Looking at the f12 console in the browser I see a large amount of errors..

you are right, got many errors :

  • LoggingContextService: Unable to resolve conversation with threadId/conversationId/slug of {0}
  • 2017-07-21T11:49:02.552Z callingAgents: failed initializing calling agents. support: 1, error: Error: PluginlessStack initialization failed
  • XFrame.js:154 GET https://webpoolam41e03.infra.lync.com/ucwa/oauth 401 (Unauthorized)

then i get a stacktrace...

  • main-3935174….js:2955 Uncaught ReferenceError: config is not defined
    • at Function.t.changeLocale (main-3935174….js:2955)
    • at B (vendor-46f1500….js:1227)
    • at Function.n (vendor-46f1500….js:1218)
  • ...

Ok, today it's all solved without doing nothing.

Guess it was just a microsoft issue with the server-side software. Now it's ok but i hope it will not happen during school time :)

Highlighted

Same deal, just this morning, all apps on all devices.

Related Conversations
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies