Home

Bizzare behaviour in Demo Tenant

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-832775%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBizzare%20behaviour%20in%20Demo%20Tenant%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-832775%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20set%20up%20a%20demo%20tenant%20a%20couple%20of%20days%20ago%20to%20showcase%20Microsoft%20Search%20and%20ran%20into%20a%20few%20issues.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CUL%3E%0A%3CLI%3EI%20have%20created%20several%20%3CSTRONG%3ELocations%3C%2FSTRONG%3Eand%20published%20them.%26nbsp%3B%20However%2C%20they%20don't%20show%20up%20in%20the%20search%20results%3C%2FLI%3E%0A%3CLI%3EOn%20Office%20Apps%20build%201902%20(64-bit)%2C%20the%20search%20bar%20doesn't%20appear%20at%20all%3C%2FLI%3E%0A%3CLI%3EOn%20Office%20Apps%20build%201908%20(32-bit)%2C%20the%20search%20bar%20appears%20but%20does%20not%20return%20any%20information%20from%20the%20tenant%20even%20though%20I've%20logged%20in%20with%20a%20demo%20account%20to%20Office%20Apps%3C%2FLI%3E%0A%3C%2FUL%3E%0A%3CP%3EAre%20there%20limitations%20to%20these%20tenants%3F%26nbsp%3B%20If%20not%2C%20what%20could%20be%20causing%20this%20behaviour%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThanks%20in%20advance%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-832775%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Edemo%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Elocations%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20Apps%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-836314%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bizzare%20behaviour%20in%20Demo%20Tenant%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-836314%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F4865%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Haniel%20Croitoru%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ethe%20apps%20builds%20may%20have%20to%20update.%20my%201909%2064%20works%20within%20apps%20search.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Efor%20general%20search%20it%20still%20will%20open%20a%20new%20slide%20windows.%3C%2FP%3E%3CP%3EFYI%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Haniel Croitoru
MVP

Hi,

 

I set up a demo tenant a couple of days ago to showcase Microsoft Search and ran into a few issues.  

  • I have created several Locations and published them.  However, they don't show up in the search results
  • On Office Apps build 1902 (64-bit), the search bar doesn't appear at all
  • On Office Apps build 1908 (32-bit), the search bar appears but does not return any information from the tenant even though I've logged in with a demo account to Office Apps

Are there limitations to these tenants?  If not, what could be causing this behaviour?

 

Thanks in advance

1 Reply

@Haniel Croitoru 

the apps builds may have to update. my 1909 64 works within apps search. 

for general search it still will open a new slide windows.

FYI

Related Conversations
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
PacketMon Components are not loading in WAC 1909
HotCakeX in Windows Admin Center on
2 Replies