Home

Surface Hub not updating in Microsoft Intune

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-170087%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESurface%20Hub%20not%20updating%20in%20Microsoft%20Intune%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-170087%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CEM%3EI've%20also%20x-post%20this%20to%20the%20Surface%20Hub%20community%20too%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2FSurface-Hub%2FSurface-Hub-not-updating-in-Microsoft-Intune%2Fm-p%2F170086%23M719%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehere%3C%2FA%3E%2C%20but%20thought%20I'd%20also%20post%20here.%3C%2FEM%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIs%20anyone%20using%20Microsoft%20Intune%20to%20manage%20their%20Surface%20Hubs%2C%20and%20have%20any%20of%20you%20had%20any%20issues%20since%20the%20February%202018%20CU%20was%20deployed%20(15063.909)%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20enrolled%20my%20test%20Surface%20Hub%20while%20it%20was%20on%20the%20January%20CU%20(15063.850)%20and%20it%20was%20working%20fine.%20Configurations%20were%20being%20delivered%20and%20hardware%20inventory%20was%20being%20polled%20and%20retrieved%20from%20the%20device.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThen%20the%20February%20CU%20came%20out%20and%20was%20installed.%20Now%20my%20test%20Surface%20Hub%20isn't%20updating%20anything.%20I've%20installed%20the%20March%20CU%20that%20came%20out%20yesterday%20(15063.936)%20and%20it's%20still%20not%20sending%20anything%20new%20back%20or%20installing%20new%2Fchanged%20configurations.%20However%2C%20the%20Surface%20Hub%20says%20that%20it's%20checked%20in%20fine%2C%20and%20Intune%20is%20updating%20the%20last%20check-in%20time%20correctly.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThe%20first%20batch%26nbsp%3Bof%20Surface%20Hubs%20that%20I%20since%20enrolled%20(15%20of%20the%2035%20we%20have)%20are%20all%20showing%20the%20same%20signs%20too%20(mixture%20of%20Feb%20and%20March%20CU%20installed)%3A%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CUL%3E%0A%3CLI%3EHardware%20inventory%20not%20being%20retrieved%3C%2FLI%3E%0A%3CLI%3EApplication%20inventory%20not%20being%20retrieved%3C%2FLI%3E%0A%3CLI%3EConfigurations%20not%20being%20deployed%3C%2FLI%3E%0A%3CLI%3ECompliance%20not%20being%20evaluated%3C%2FLI%3E%0A%3C%2FUL%3E%0A%3CP%3EI%20have%20an%20open%20case%20with%20Premier%20Support%20and%20we're%20looking%20into%20it%2C%20but%20I%20was%20wondering%20if%20anyone%20else%20has%20seen%20this%20behaviour%20since%20the%20Feb%20CU%20came%20out%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-170087%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESurface%20Hub%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Daniel Hudson
Regular Contributor

I've also x-post this to the Surface Hub community too here, but thought I'd also post here.

 

Is anyone using Microsoft Intune to manage their Surface Hubs, and have any of you had any issues since the February 2018 CU was deployed (15063.909)?

 

I enrolled my test Surface Hub while it was on the January CU (15063.850) and it was working fine. Configurations were being delivered and hardware inventory was being polled and retrieved from the device.

 

Then the February CU came out and was installed. Now my test Surface Hub isn't updating anything. I've installed the March CU that came out yesterday (15063.936) and it's still not sending anything new back or installing new/changed configurations. However, the Surface Hub says that it's checked in fine, and Intune is updating the last check-in time correctly.

 

The first batch of Surface Hubs that I since enrolled (15 of the 35 we have) are all showing the same signs too (mixture of Feb and March CU installed):

 

  • Hardware inventory not being retrieved
  • Application inventory not being retrieved
  • Configurations not being deployed
  • Compliance not being evaluated

I have an open case with Premier Support and we're looking into it, but I was wondering if anyone else has seen this behaviour since the Feb CU came out?

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
30 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies