Install Pending

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-670676%22%20slang%3D%22en-US%22%3EInstall%20Pending%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-670676%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%20I%20am%20bit%20new%20to%20Intune%20and%20just%20started%20with%20some%20tests.%20I%20have%20manged%20to%20enroll%20Windows%2010%20device%20(virtual%20machine)%20and%20the%20enrollment%20went%20well%20no%20issues%20at%20all.%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%2C%20when%20I%20try%20to%20deploy%20some%20app%20that%20is%20not%20from%20Office%20365%20suite%2C%20for%20instance%20I%20tried%20with%20Win32%20app%20or%20Line%20of%20Business%2C%20it%20happens%20that%20after%20I%20create%20msi%20file%20and%20push%20for%20deployment%2C%20the%20status%20of%20the%20app%20is%20Install%20Pending%20and%20it%20stands%20so%20long%20that%20eventually%20returns%20as%20failed.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENetwork%2C%20firewall%20and%20all%20other%20possible%20obstacles%20are%20checked.%20Do%20you%20have%20any%20idea%20what%20could%20be%20causing%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERegards%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EDavor%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-670676%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-671114%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Install%20Pending%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-671114%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThere%20are%20a%20lot%20of%20possible%20variables%20from%20the%20app%20itself%2C%20MSI%20switches%2C%20configuration%20in%20the%20console%2C%20etc.%20I%20recommend%20opening%20a%20support%20ticket.%20It%20would%20be%20easier%20than%20trying%20to%20troubleshoot%20over%20this%20forum.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Davor_Dmitric
New Contributor

Hi, I am bit new to Intune and just started with some tests. I have manged to enroll Windows 10 device (virtual machine) and the enrollment went well no issues at all.

However, when I try to deploy some app that is not from Office 365 suite, for instance I tried with Win32 app or Line of Business, it happens that after I create msi file and push for deployment, the status of the app is Install Pending and it stands so long that eventually returns as failed.

 

Network, firewall and all other possible obstacles are checked. Do you have any idea what could be causing this?

 

Thanks.

 

Regards,

Davor  

1 Reply
There are a lot of possible variables from the app itself, MSI switches, configuration in the console, etc. I recommend opening a support ticket. It would be easier than trying to troubleshoot over this forum.
Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
35 Replies
Extentions Synchronization
ChirmyRam in Discussions on
3 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies