Home

Deploy URL via InTune to Android

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-293949%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDeploy%20URL%20via%20InTune%20to%20Android%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-293949%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI've%20been%20testing%20deploying%20an%20App%20URL%20via%20InTune%20to%20mobile%20devices.%20On%20iOS%20it%20works%20perfectly%2C%20and%20drops%20a%20new%20icon%20on%20the%20desktop%20space.%20Android%20however%2C%20shows%20a%20notification%20to%20say%20that%20the%20link%20has%20been%20put%20into%20widgets%20but%20I've%20searched%20my%20phone%20everwhere%20(including%20the%20widgets!)%20for%20the%20link%2C%20and%20can't%20find%20it.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIs%20this%20expected%20behavior%2C%20or%20a%20bug%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-293949%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-757949%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Deploy%20URL%20via%20InTune%20to%20Android%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-757949%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F9288%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Adam%20Fowler%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EApologies%20for%20the%20late%20reply.%20Assuming%20this%20is%20a%20Device%20Admin%20(legacy)%20enrollment%2C%20Web%20Links%20will%20appear%20in%20the%20Company%20Portal%20Widget.%20Are%20you%20still%20experiencing%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-780788%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Deploy%20URL%20via%20InTune%20to%20Android%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-780788%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20think%20I%20ended%20up%20finding%20what%20you%20said%2C%20they're%20in%20the%20Company%20Portal%20Widget%20-%20not%20really%20the%20behavior%20I%20wanted%2C%20but%20that's%20just%20how%20it%20works%20it%20seems.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Adam Fowler
MVP

Hi,

I've been testing deploying an App URL via InTune to mobile devices. On iOS it works perfectly, and drops a new icon on the desktop space. Android however, shows a notification to say that the link has been put into widgets but I've searched my phone everwhere (including the widgets!) for the link, and can't find it.

 

Is this expected behavior, or a bug?

2 Replies

Hi @Adam Fowler,

 

Apologies for the late reply. Assuming this is a Device Admin (legacy) enrollment, Web Links will appear in the Company Portal Widget. Are you still experiencing this issue?

I think I ended up finding what you said, they're in the Company Portal Widget - not really the behavior I wanted, but that's just how it works it seems.
Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
38 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies