SOLVED

CSP Remediation failed

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-747568%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECSP%20Remediation%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-747568%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ei'm%20currently%20facing%20a%20problem%20with%20a%20CSP%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20want%20to%20set%20the%20Timezone%20via%20CSP%20to%20my%20intune%20managed%20devices.%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20i%20created%20a%20custom%20profile%20like%20that%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EOMA-URI%3A%26nbsp%3B.%2FDevice%2FVendor%2FMSFT%2FPolicy%2FConfig%2FTimeLanguageSettings%2FConfigureTimeZone%3C%2FP%3E%3CP%3EData%20type%3A%20String%3C%2FP%3E%3CP%3EValue%3A%20i%20tried%26nbsp%3B%22W.%20Europe%20Standard%20Time%22%20(with%20and%20without%20quotation%20marks)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20already%20had%20a%20look%20at%20the%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fwindows%2Fclient-management%2Fmdm%2Fpolicy-csp-timelanguagesettings%23timelanguagesettings-configuretimezone%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3ECSP%20Reference%20for%20this.%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20this%20should%20work%2C%20isn't%20it%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%20in%20advance!%3C%2FP%3E%3CP%3EPatrick%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-747568%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECSP%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMobile%20Device%20Management%20(MDM)%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-749835%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20CSP%20Remediation%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-749835%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F275685%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40PatrickF11%3C%2FA%3E%2C%20I%20just%20went%20to%20implement%20the%20same%20CSP...%20just%20note%20that%20this%20particular%20CSP%20is%20only%20available%20in%201903.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAre%20you%20having%20trouble%20applying%20the%20policy%20to%20a%20device%3F%20Or%20just%20creating%20the%20policy%20in%20the%20first%20place%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EStefan%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-749898%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20CSP%20Remediation%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-749898%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F223997%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Stefan%20van%20der%20Busse%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20morning%20it%20was%20working%20%3AD%3C%2Fimg%3E%20I%20just%20waited%20and%20it%20was%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20used%20this%20config%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOMA-URI%3A%26nbsp%3B.%2FVendor%2FMSFT%2FPolicy%2FConfig%2FTimeLanguageSettings%2FConfigureTimeZone%3C%2FP%3E%3CP%3EData%20type%3A%20String%3C%2FP%3E%3CP%3EValue%3A%26nbsp%3BW.%20Europe%20Standard%20Time%20(Without%26nbsp%3B%3CSPAN%3Equotation%20marks)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Contributor

Hi,

 

i'm currently facing a problem with a CSP:

I want to set the Timezone via CSP to my intune managed devices.

So i created a custom profile like that:

OMA-URI: ./Device/Vendor/MSFT/Policy/Config/TimeLanguageSettings/ConfigureTimeZone

Data type: String

Value: i tried "W. Europe Standard Time" (with and without quotation marks)

 

I already had a look at the CSP Reference for this.

So this should work, isn't it?

 

Thank you in advance!

Patrick :)

2 Replies
Solution

Hi @PatrickF11, I just went to implement the same CSP... just note that this particular CSP is only available in 1903.

 

Are you having trouble applying the policy to a device? Or just creating the policy in the first place?

 

Cheers,

Stefan

@Stefan van der Busse 

This morning it was working :D I just waited and it was fine.

I used this config:

 

OMA-URI: ./Vendor/MSFT/Policy/Config/TimeLanguageSettings/ConfigureTimeZone

Data type: String

Value: W. Europe Standard Time (Without quotation marks)

Related Conversations
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
36 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
9 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies