Home

Forms on Teams: Quick poll issues

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-831258%22%20slang%3D%22en-US%22%3EForms%20on%20Teams%3A%20Quick%20poll%20issues%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-831258%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20everyone%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EForms%20on%20some%20of%20our%20teams%20do%20not%20work%20properly.%20Usually%20when%20we%20use%20the%20format%20of%20%22%40Forms%20Q%3F%20A1%2C%20A2%2C%20A3%22%20on%20a%20team%20channel%2C%20it%20automatically%20creates%20a%20quick%20poll%20(as%20expected).%20Some%20of%20our%20users%20report%20that%20this%20doesn't%20respond%20on%20certain%20teams.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F129362iE2DEEFA67605E418%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20witnessed%20this%20issue%20before%3F%20At%20the%20moment%20we%20do%20not%20have%20a%20direct%20answer%20for%20this.%20My%20tests%20conclude%20that%20the%20feature%20works%20on%20most%20other%20teams%20properly.%20It%20seems%20to%20be%20isolated%20to%20only%20certain%20ones.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%20and%20Happy%20Friday%20to%20all!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-831258%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EForms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Forms%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETeams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-999222%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Forms%20on%20Teams%3A%20Quick%20poll%20issues%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-999222%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F322831%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40ikucukcay%3C%2FA%3EIt's%20been%20a%20while%20but%20for%20what%20it's%20worth%20this%20is%20happening%20to%20me%20just%20now.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
ikucukcay
Frequent Visitor

Hello everyone, 

 

Forms on some of our teams do not work properly. Usually when we use the format of "@Forms Q? A1, A2, A3" on a team channel, it automatically creates a quick poll (as expected). Some of our users report that this doesn't respond on certain teams. 

clipboard_image_0.png

Has anyone witnessed this issue before? At the moment we do not have a direct answer for this. My tests conclude that the feature works on most other teams properly. It seems to be isolated to only certain ones. 

 

Thanks, and Happy Friday to all!

 

1 Reply

@ikucukcayIt's been a while but for what it's worth this is happening to me just now.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
48 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
30 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies