Home

Vision AI Devkit wifi issue

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-480873%22%20slang%3D%22en-US%22%3EVision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-480873%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20device%20was%20working%20earlier%20today%20and%20I%20was%20able%20to%20load%20an%20image%20to%20the%20device.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20was%20working%20through%20the%20VS%20code%20samples%20and%20must%20have%20ruined%20something.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ENow%20the%20device%20is%20showing%203%20amber%20lights%2C%20I%20can't%20connect%20to%20its%20wifi%20network%2C%20and%20it%20won't%20connect%20to%20the%20external%20network.%20Also%2C%20docker%20daemon%20won't%20start%20up.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EAdb%20over%20USB%20is%20working%20OK.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20tried%20'adb%20reboot'%20but%20that%20didn't%20help.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CPRE%3E(base)%20C%3A%5CWINDOWS%5Csystem32%26gt%3Badb%20devices%0AList%20of%20devices%20attached%0Af6bbeb6f%20%20%20%20%20%20%20%20device%0A%0A(base)%20C%3A%5CWINDOWS%5Csystem32%26gt%3Badb%20shell%20ifconfig%20wlan0%0Aifconfig%3A%20wlan0%3A%20error%20fetching%20interface%20information%3A%20Device%20not%20found%0A%0A(base)%20C%3A%5CWINDOWS%5Csystem32%26gt%3Badb%20shell%20docker%20images%0ACannot%20connect%20to%20the%20Docker%20daemon%20at%20unix%3A%2F%2F%2Fvar%2Frun%2Fdocker.sock.%20Is%20the%20docker%20daemon%20running%3F%0A%3C%2FPRE%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-502154%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-502154%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F325214%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40avivhu%3C%2FA%3E%26nbsp%3BWhat%20firmware%20version%20are%20you%20running%20on%20the%20device%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-502536%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-502536%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F250568%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jkubicka%3C%2FA%3E%26nbsp%3BUsing%26nbsp%3BVersion%20v0.2680_Perf.%3CBR%20%2F%3EMy%20problem%20was%20solved%20by%20reflashing%20the%20firmware%2C%20same%20version.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-557236%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-557236%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F325214%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40avivhu%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bwhere%20did%20you%20get%20the%20firmware%3F%20Can%20you%20share%20it%3F%20I'm%20stuck%20in%20a%20very%20similar%20situation%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-561363%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-561363%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F339855%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40_riki_%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20got%20it%20through%20an%20inside%20channel%20at%20Microsoft%20so%20I'm%20not%20permitted%20to%20share%20it.%20I%20hope%20a%20dev%20is%20reading%20this%20can%20can%20help%20you%20with%20resetting%20the%20firmware!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
avivhu
Microsoft

The device was working earlier today and I was able to load an image to the device.

I was working through the VS code samples and must have ruined something.

 

Now the device is showing 3 amber lights, I can't connect to its wifi network, and it won't connect to the external network. Also, docker daemon won't start up.

Adb over USB is working OK.

I tried 'adb reboot' but that didn't help.

 

(base) C:\WINDOWS\system32>adb devices
List of devices attached
f6bbeb6f        device

(base) C:\WINDOWS\system32>adb shell ifconfig wlan0
ifconfig: wlan0: error fetching interface information: Device not found

(base) C:\WINDOWS\system32>adb shell docker images
Cannot connect to the Docker daemon at unix:///var/run/docker.sock. Is the docker daemon running?
4 Replies

Hi @avivhu What firmware version are you running on the device?

@jkubicka Using Version v0.2680_Perf.
My problem was solved by reflashing the firmware, same version.

Highlighted

@avivhu where did you get the firmware? Can you share it? I'm stuck in a very similar situation

@_riki_ I got it through an inside channel at Microsoft so I'm not permitted to share it. I hope a dev is reading this can can help you with resetting the firmware!

Related Conversations
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
38 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies