Home

Vision AI Devkit wifi issue

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-480873%22%20slang%3D%22en-US%22%3EVision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-480873%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20device%20was%20working%20earlier%20today%20and%20I%20was%20able%20to%20load%20an%20image%20to%20the%20device.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20was%20working%20through%20the%20VS%20code%20samples%20and%20must%20have%20ruined%20something.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ENow%20the%20device%20is%20showing%203%20amber%20lights%2C%20I%20can't%20connect%20to%20its%20wifi%20network%2C%20and%20it%20won't%20connect%20to%20the%20external%20network.%20Also%2C%20docker%20daemon%20won't%20start%20up.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EAdb%20over%20USB%20is%20working%20OK.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EI%20tried%20'adb%20reboot'%20but%20that%20didn't%20help.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CPRE%3E(base)%20C%3A%5CWINDOWS%5Csystem32%26gt%3Badb%20devices%0AList%20of%20devices%20attached%0Af6bbeb6f%20%20%20%20%20%20%20%20device%0A%0A(base)%20C%3A%5CWINDOWS%5Csystem32%26gt%3Badb%20shell%20ifconfig%20wlan0%0Aifconfig%3A%20wlan0%3A%20error%20fetching%20interface%20information%3A%20Device%20not%20found%0A%0A(base)%20C%3A%5CWINDOWS%5Csystem32%26gt%3Badb%20shell%20docker%20images%0ACannot%20connect%20to%20the%20Docker%20daemon%20at%20unix%3A%2F%2F%2Fvar%2Frun%2Fdocker.sock.%20Is%20the%20docker%20daemon%20running%3F%0A%3C%2FPRE%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-502154%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-502154%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F325214%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40avivhu%3C%2FA%3E%26nbsp%3BWhat%20firmware%20version%20are%20you%20running%20on%20the%20device%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-502536%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-502536%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F250568%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jkubicka%3C%2FA%3E%26nbsp%3BUsing%26nbsp%3BVersion%20v0.2680_Perf.%3CBR%20%2F%3EMy%20problem%20was%20solved%20by%20reflashing%20the%20firmware%2C%20same%20version.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-557236%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-557236%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F325214%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40avivhu%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bwhere%20did%20you%20get%20the%20firmware%3F%20Can%20you%20share%20it%3F%20I'm%20stuck%20in%20a%20very%20similar%20situation%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-561363%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vision%20AI%20Devkit%20wifi%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-561363%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F339855%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40_riki_%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20got%20it%20through%20an%20inside%20channel%20at%20Microsoft%20so%20I'm%20not%20permitted%20to%20share%20it.%20I%20hope%20a%20dev%20is%20reading%20this%20can%20can%20help%20you%20with%20resetting%20the%20firmware!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
avivhu
Microsoft

The device was working earlier today and I was able to load an image to the device.

I was working through the VS code samples and must have ruined something.

 

Now the device is showing 3 amber lights, I can't connect to its wifi network, and it won't connect to the external network. Also, docker daemon won't start up.

Adb over USB is working OK.

I tried 'adb reboot' but that didn't help.

 

(base) C:\WINDOWS\system32>adb devices
List of devices attached
f6bbeb6f        device

(base) C:\WINDOWS\system32>adb shell ifconfig wlan0
ifconfig: wlan0: error fetching interface information: Device not found

(base) C:\WINDOWS\system32>adb shell docker images
Cannot connect to the Docker daemon at unix:///var/run/docker.sock. Is the docker daemon running?
4 Replies
Highlighted

Hi @avivhu What firmware version are you running on the device?

@jkubicka Using Version v0.2680_Perf.
My problem was solved by reflashing the firmware, same version.

@avivhu where did you get the firmware? Can you share it? I'm stuck in a very similar situation

@_riki_ I got it through an inside channel at Microsoft so I'm not permitted to share it. I hope a dev is reading this can can help you with resetting the firmware!

Related Conversations
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
30 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies