Home

Vlookup returning N/A except for three cells

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-386343%22%20slang%3D%22en-US%22%3EVlookup%20returning%20N%2FA%20except%20for%20three%20cells%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-386343%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20the%20first%20two%20columns%20setup%20as%20table%203%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20doing%20a%20simple%20vlookup%20and%20the%20formula%20is%20only%20returning%20three%20cells%20with%20details%2C%20doesn't%20make%20sense%20the%20formatting%20is%20all%20the%20same.%20What%20is%20going%20wrong%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESee%20attachment%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-386343%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Evlookup%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-386366%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Vlookup%20returning%20N%2FA%20except%20for%20three%20cells%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-386366%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F306919%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40TMAZZ%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20data%20in%20column%20C%20isn't%20clean%2C%20it%20contains%20many%20leading%20spaces!%3C%2FP%3E%3CP%3EYou%20need%20to%20clean%20these%20spaces%20using%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fsupport.office.com%2Fen-us%2Farticle%2FTRIM-function-410388FA-C5DF-49C6-B16C-9E5630B479F9%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3ETRIM%20function%3C%2FA%3E.%20I've%20done%20that%20for%20you%20in%20the%20attached%20file.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHope%20that%20help%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
TMAZZ
New Contributor

I have the first two columns setup as table 3, 

 

I'm doing a simple vlookup and the formula is only returning three cells with details, doesn't make sense the formatting is all the same. What is going wrong?

 

See attachment

 

 

1 Reply

Hi @TMAZZ,

 

The data in column C isn't clean, it contains many leading spaces!

You need to clean these spaces using TRIM function. I've done that for you in the attached file.

 

Hope that help

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
PacketMon Components are not loading in WAC 1909
HotCakeX in Windows Admin Center on
2 Replies