Home

VLOOKUP anamoly?

dmgaddy8247
New Contributor

How can a VLOOKUP work fine in one column (C) of my worksheet but returns a #REF! error in another(F)?  Using data from another sheet in the workbook, I compile a monthly report for billing. However, recently the formula is failing.  The original spreadsheet was done in Excel 2010, but is now in Excel 2016.

 

 

Sheet name:  webdata

     A                             B              C

Domain                   DBsize  Bandwidth

website.com,           1.01        1.11

another.com            0.94        0.15

athirdsite.com          2.25        2.02

 

Sheet name: report

Row:  Domain, type, DBsize, FilesMB, Total, Bandwidth

In cell C6:  =VLOOKUP(A6,webdata!$A$2:$B$122,2,)

In cell F6:  =VLOOKUP(A6,webdata!$A$2:$B$122,3,)

 

         A                     B            C                  D              E             F

5 Domain name   Type  MySQL(MB)  Files(MB)  Total  Bandwidth(MB)

6 website.com        S            1.01             973.9        975          #REF!

7 another.com                                                                            #REF!

8 athirdsite.com                                                                          #REF!

 

 

Help?

 

DG

4 Replies
Hello! It looks good, but the vlookups look weird without the missing fourth argument in both functions. Try to add a 0 (zero) for exactly searching or a 1 for stepwise searching. In your first =VLOOKUP(A6,webdata!$A$2:$B$122,2,0). Hope that helps, Greets, Eva

Regardless if the trailing 0 is there or not, it still returns the same error:  

"The cell currently being evaluated contains a constant."  

 

 

#heavysigh

 

 

DG

check the format of the webdata columns are the same as they were before you went to 2016?

*


@dmgaddy8247 wrote:

In cell F6:  =VLOOKUP(A6,webdata!$A$2:$B$122,3,)

 

Your matrix is two columns wide. So how do you expect a return value from column 3?

 

 

Related Conversations
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
IIS extension is not working - WAC 1909
HotCakeX in Windows Admin Center on
11 Replies