SOLVED
Home

INDEX MATCH #Value Error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-488965%22%20slang%3D%22en-US%22%3EINDEX%20MATCH%20%23Value%20Error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-488965%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20used%20the%20Index%2FMatch%20formula%20once%20before%20so%20am%20a%20complete%20novice.%20I've%20created%20what%20looks%20right%20to%20me%20however%20it%20errors.%20I've%20attached%20for%20your%20help%20please.%20Hopefully%20the%20formula%20that%20I've%20entered%20explains%20what%20I'm%20trying%20to%20do.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20in%20advance.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-488965%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExcel%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFormulas%20and%20Functions%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-488999%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20INDEX%20MATCH%20%23Value%20Error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-488999%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F328745%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40JenLD%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERemove%20the%20last%20comma%20in%20you%20formula.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-489004%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20INDEX%20MATCH%20%23Value%20Error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-489004%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1639%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Detlef%20Lewin%3C%2FA%3Ethanks%20for%20your%20help.%20Enjoy%20the%20rest%20of%20your%20day%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
JenLD
New Contributor

Hi,

I've used the Index/Match formula once before so am a complete novice. I've created what looks right to me however it errors. I've attached for your help please. Hopefully the formula that I've entered explains what I'm trying to do.

 

Thanks in advance.

 

 

2 Replies
Solution

@JenLD 

Remove the last comma in you formula.

 

@Detlef Lewinthanks for your help. Enjoy the rest of your day

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
PacketMon Components are not loading in WAC 1909
HotCakeX in Windows Admin Center on
2 Replies