Enterprise Mobility + Security
Home
Options
10.3K
Yvette O'Meally on 10-03-2018 04:13 PM
6,144
Jason Wilson on 10-02-2018 08:04 AM
15.4K
Mayunk Jain on 10-02-2018 04:00 AM
9,181
Kim Kischel on 09-27-2018 05:30 AM
7,830
Jason Wilson on 09-26-2018 11:12 AM
10.7K
Kim Kischel on 09-26-2018 06:31 AM
7,394
Jason Wilson on 09-26-2018 06:00 AM
10.9K
Gagan Gulati on 09-26-2018 06:00 AM
22.4K
Mayunk Jain on 09-26-2018 03:45 AM
9,288
Mayunk Jain on 09-17-2018 01:27 PM
9,802
Yvette O'Meally on 09-12-2018 10:03 PM
11.7K
Mayunk Jain on 09-12-2018 12:01 PM
6,979
TechCommunityAPIAdmin on 09-08-2018 11:24 AM
6,432
Intune Team on 09-08-2018 11:23 AM
5,069
Yvette O'Meally on 09-08-2018 11:23 AM
8,262
TechCommunityAPIAdmin on 09-08-2018 11:22 AM
5,312
Intune Team on 09-08-2018 11:22 AM
4,494
Todd VanderArk on 09-08-2018 11:21 AM
5,167
TechCommunityAPIAdmin on 09-08-2018 11:21 AM
10.6K
TechCommunityAPIAdmin on 09-08-2018 11:21 AM
219K
TechCommunityAPIAdmin on 09-08-2018 11:20 AM
5,515
Intune Team on 09-08-2018 11:20 AM
5,600
TechCommunityAPIAdmin on 09-08-2018 11:20 AM
2,835
Yvette O'Meally on 09-08-2018 11:19 AM
3,290
Azure Information Protection Team on 09-08-2018 11:18 AM
3,957
Yvette O'Meally on 09-08-2018 11:18 AM
3,243
Cloud App Security Team on 09-08-2018 11:17 AM
2,895
Yvette O'Meally on 09-08-2018 11:17 AM
3,421
Intune Team on 09-08-2018 11:16 AM
Latest Comments
How to setup the SSO Feature (Single Sign On) with the Web Client?
0 Likes
Hi all,I created a case with the support team to figure out why my Win32 app wasn't deploying. We found that my test machine was missing the Intune Management Extension. This is the component that is required to be on the local machine in order to deploy PowerShell scripts and Win32 apps. I had manu...
0 Likes
@Peter Klapwijk - The functionality was shipped into Insider Fast ring with build 180926. Please try upgrading to this build.
0 Likes
I did the following:Assigned the app to a group containing my device -> nothing happened.Added the user to the group -> app appeared in Company Portal.Removed the user from the group (device is still in the group) -> app disappeared in Company Portal. I don't know what else should cause such a behav...
0 Likes
That's not the case from what I can tell, I put three apps up there last week, all assigned to device only groups, one of the apps has finally deployed & is picking up new machines quickly, however the other two have still done nothing. Almost like there's a backlog somewhere...
0 Likes