SOLVED
Home

My avatar is missing from my Edge profile

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-798508%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMy%20avatar%20is%20missing%20from%20my%20Edge%20profile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-798508%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F126473i5B7405D4D097BCB3%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22aaaa-1.fw.png%22%20title%3D%22aaaa-1.fw.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-798972%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20avatar%20is%20missing%20from%20my%20Edge%20profile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-798972%22%20slang%3D%22en-US%22%3Ehave%20you%20changed%20it%20in%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Faccount.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Faccount.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%2C%20%3F%3CBR%20%2F%3EBecause%20the%20profile%20in%20techcommunity.microsoft.com%3CBR%20%2F%3Eis%20not%20linked%20to%20your%20microsoft%20profile%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-799859%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20avatar%20is%20missing%20from%20my%20Edge%20profile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-799859%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F390049%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40athenas%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eyep%2C%20I%20have%20changed%20it%20in%26nbsp%3B%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Faccount.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Faccount.microsoft.com%2F%3C%2FA%3E%3CSPAN%3E%2C%3C%2FSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-799916%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20avatar%20is%20missing%20from%20my%20Edge%20profile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-799916%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eyou%20have%20your%20account%20linked%20to%20windows%2010%20or%20you%20are%20in%20local%20account%20%3F%3CBR%20%2F%3Ehave%20to%20test%20to%20unconnect%20and%20reconnect%20to%20edge%20%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-800849%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20avatar%20is%20missing%20from%20my%20Edge%20profile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-800849%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Edisconnect%20and%20reconnect%20solved%20the%20issue%2C%20thanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Wouldiwas_Shookspeared
Occasional Contributor
4 Replies
have you changed it in https://account.microsoft.com/, ?
Because the profile in techcommunity.microsoft.com
is not linked to your microsoft profile

@athenas 

 

yep, I have changed it in  https://account.microsoft.com/

Solution
you have your account linked to windows 10 or you are in local account ?
have to test to unconnect and reconnect to edge ?

disconnect and reconnect solved the issue, thanks