Home

Edge has left "ghost" graphics on the screen

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-541353%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20has%20left%20%22ghost%22%20graphics%20on%20the%20screen%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-541353%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20reading%20an%20article%20(on%20Tech%20Community)%20in%20Edge%20Dev%2C%20it%20left%20some%20graphics%20on%20the%20screen%2C%20even%20when%20Edge%20was%20minimized.%20See%20photo%20below.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20looks%20like%20the%20website's%20Tab%20in%20Edge%2C%20that%20persisted%20on%20the%20screen.%3C%2FP%3E%3CP%3EClosing%20Edge%20Dev%20removed%20the%20graphics%20from%20the%20screen.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F112456iC664DC3BD311F6FF%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22EdgeGhostGraphics.jpg%22%20title%3D%22EdgeGhostGraphics.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-544106%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20has%20left%20%22ghost%22%20graphics%20on%20the%20screen%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-544106%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F193891%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Martin%20Jeppesen%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20found%20a%20bug%20describing%20what%20you%20are%20seeing%20and%20I%20attached%20this%20thread%20to%20it.%26nbsp%3B%20Can%20you%20please%20let%20me%20know%20what%20graphics%20driver%20you%20are%20using%20on%20the%20machines%20that%20you%20see%20these%20artifacts%20occur%20on%3F%26nbsp%3B%20Thank%20you%20for%20taking%20the%20time%20to%20report%20this%20and%20for%20trying%20out%20our%20preview%20versions%20of%20our%20next%20browser.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-545716%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20has%20left%20%22ghost%22%20graphics%20on%20the%20screen%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-545716%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F239638%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Elliot%20Kirk%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%20it%20happened%20on%20a%20Lenovo%20W540%20with%20dual%20graphics%20cards.%3C%2FP%3E%3CP%3EBest%20bet%20is%20though%2C%20that%20it%20was%20the%20Intel%20HD%20Graphics%204600%20card%20displaying%20it%20(driver%20version%2020.19.15.5058)%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20other%20GPU%20is%20an%20Nvidia%20Quadro%20K1100M%20(driver%20version%26nbsp%3B24.21.13.9836)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFYI%2C%20it%20also%20has%20the%20Citrix%20Indirect%20Display%20Adapter%2C%20but%20it%20didn't%20happen%20while%20using%20Citrix.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Martin Jeppesen
New Contributor

After reading an article (on Tech Community) in Edge Dev, it left some graphics on the screen, even when Edge was minimized. See photo below.

 

It looks like the website's Tab in Edge, that persisted on the screen.

Closing Edge Dev removed the graphics from the screen.

 

EdgeGhostGraphics.jpg

 

2 Replies

@Martin Jeppesen I found a bug describing what you are seeing and I attached this thread to it.  Can you please let me know what graphics driver you are using on the machines that you see these artifacts occur on?  Thank you for taking the time to report this and for trying out our preview versions of our next browser.

@Elliot Kirk , it happened on a Lenovo W540 with dual graphics cards.

Best bet is though, that it was the Intel HD Graphics 4600 card displaying it (driver version 20.19.15.5058)

The other GPU is an Nvidia Quadro K1100M (driver version 24.21.13.9836)

 

FYI, it also has the Citrix Indirect Display Adapter, but it didn't happen while using Citrix.