Home

Edge doesn't work inside the Sandbox

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-564392%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20doesn't%20work%20inside%20the%20Sandbox%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-564392%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F316442%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40NicolSD%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20Nichol%2C%20I%20assume%20this%20pertains%20to%20W10%20Version%201903%20(the%20version%20being%20released%20this%20month%2C%20maybe)%2C%20not%201809%20or%20earlier.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-564426%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Edge%20doesn't%20work%20inside%20the%20Sandbox%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-564426%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F318339%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40tomscharbach%3C%2FA%3E%26nbsp%3BRight%2C%20Tom.%20To%20be%20exact%2C%20it's%20been%20like%20that%20with%20all%20Win10%20builds%20since%20Edge%20Chromium%20came%20out.%20Right%20now%2C%20it%20doesn't%20work%20on%20Build%2018895.%20It's%20an%20ongoing%20problem.%20I've%20reported%20it%20through%20proper%20channels%20but%20I%20was%20wondering%20if%20others%20had%20the%20same%20problem.%20That's%20why%20I%20post%20here.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-564176%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20doesn't%20work%20inside%20the%20Sandbox%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-564176%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20bug%20is%20easy%20enough%20to%20reproduce.%20Please%20try%20it%20on%20your%20own%20computer%20and%20chime%20in%20so%20that%20the%20MS%20folks%20get%20an%20idea%20of%20the%20extent%20of%20the%20problem.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E1-%20Launch%20Windows%20Sandbox%3C%2FP%3E%3CP%3E2-%20Launch%20Edge%20Classic%3C%2FP%3E%3CP%3E3-%20Install%20Edge%20Chromium%20(either%20Dev%20or%20Canary)%3C%2FP%3E%3CP%3E4-%20Launch%20Edge%20Chromium%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
NicolSD
Regular Contributor

The bug is easy enough to reproduce. Please try it on your own computer and chime in so that the MS folks get an idea of the extent of the problem.

 

1- Launch Windows Sandbox

2- Launch Edge Classic

3- Install Edge Chromium (either Dev or Canary)

4- Launch Edge Chromium

2 Replies

@NicolSD  Nichol, I assume this pertains to W10 Version 1903 (the version being released this month, maybe), not 1809 or earlier.

@tomscharbach Right, Tom. To be exact, it's been like that with all Win10 builds since Edge Chromium came out. Right now, it doesn't work on Build 18895. It's an ongoing problem. I've reported it through proper channels but I was wondering if others had the same problem. That's why I post here.