Home

Edge Insider Discussion page broke in Edge Dev :-)

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-411827%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdge%20Insider%20Discussion%20page%20broke%20in%20Edge%20Dev%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-411827%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20page%20works%20is%20old%20edge%2C%20broke%20in%20new%20edge%20-%20sort%20of%20ironic%20it%20is%20the%20discussion%20page%20for%20new%20edge%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F106224iC37DF00D8CCD7B06%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22image.png%22%20title%3D%22image.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-412251%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Edge%20Insider%20Discussion%20page%20broke%20in%20Edge%20Dev%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-412251%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F316256%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40alexbal%3C%2FA%3E%2C%20we%20are%20aware%20of%20this%20issue%2C%20and%20think%20that%20it%20is%20caused%20by%20a%20stale%20browser%20cache.%20Can%20you%20please%20try%20clearing%20the%20browser%20cache%2C%20relaunching%20the%20browser%2C%20and%20then%20going%20beack%20to%20the%20site%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-412511%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RE%3A%20Edge%20Insider%20Discussion%20page%20broke%20in%20Edge%20Dev%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-412511%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F239638%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Elliot%20Kirk%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bi%20reopend%20edge%20dev%20after%20seeing%20this%20ask%2C%20seems%20to%20be%20working%20ok%20now%20without%20the%20manual%20cache%20refresh%20(i%20assume%20it%20out%20flushed%20it%20at%20some%20point%3F)%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
alexbal
Contributor

This page works is old edge, broke in new edge - sort of ironic it is the discussion page for new edge :)

 

image.png

2 Replies
Hi @alexbal, we are aware of this issue, and think that it is caused by a stale browser cache. Can you please try clearing the browser cache, relaunching the browser, and then going beack to the site?

@Elliot Kirk i reopend edge dev after seeing this ask, seems to be working ok now without the manual cache refresh (i assume it out flushed it at some point?)