Home

Bug while trying to sign into my profile.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-805116%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBug%20while%20trying%20to%20sign%20into%20my%20profile.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-805116%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20using%20the%20latest%20version%20of%20the%20dev%20build%20and%20when%20I%20am%20trying%20to%20sign%20in%20to%20my%20profile%20it%20doesn't%20work.%20The%20sign%20in%20window%20pops%20up%20and%20disappears%20really%20fast.%20I%20can't%20sign%20in%20my%20profile.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F126998iC6831F97CFA797E8%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_1.png%22%20title%3D%22clipboard_image_1.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EPicture%20of%20the%20pop%20up.%20It%20then%20disappears.%20I%20tried%20to%20add%20a%20new%20profile%2C%20remove%20the%20new%20profile%2C%20make%20a%20new%20one%20and%20remove%20the%20old%20one%2C%20but%20nothing%20works.%3C%2FP%3E%3CP%3EHopefully%20this%20bug%20gets%20fixed.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-810130%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20while%20trying%20to%20sign%20into%20my%20profile.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-810130%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20have%20the%20same%20issue.%20Glad%20to%20see%20it's%20not%20only%20me.%3CBR%20%2F%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-813170%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20while%20trying%20to%20sign%20into%20my%20profile.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-813170%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20issue%20here.%20I've%20tried%20everything%20that%20I%20can%20think%20of%20to%20resolve%2C%20but%20I%20haven't%20found%20a%20solution.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-813254%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Bug%20while%20trying%20to%20sign%20into%20my%20profile.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-813254%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F395264%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40mcopsey%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20opened%20a%20ticket.%20I'll%20keep%20you%20posted%20here%20if%20they%20help%20me%20solve%20it.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Bogpan
New Contributor

I am using the latest version of the dev build and when I am trying to sign in to my profile it doesn't work. The sign in window pops up and disappears really fast. I can't sign in my profile.

clipboard_image_1.png

Picture of the pop up. It then disappears. I tried to add a new profile, remove the new profile, make a new one and remove the old one, but nothing works.

Hopefully this bug gets fixed.

3 Replies
I have the same issue. Glad to see it's not only me.

Same issue here. I've tried everything that I can think of to resolve, but I haven't found a solution. 

@mcopsey I opened a ticket. I'll keep you posted here if they help me solve it.

Related Conversations
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
flashing a white screen while open new tab
cntvertex in Discussions on
13 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
22 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies