Home

[BUG] PIP mode makes the tab much slower.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-468679%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%5BBUG%5D%20PIP%20mode%20makes%20the%20tab%20much%20slower.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-468679%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'M%20USING%20LATEST%20CANARY%26nbsp%3B%20AS%20OF%26nbsp%3B%3CSPAN%3E75.0.132.0%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EPIP%20mode%20is%20working%20on%20most%20of%20the%20sites%2C%20but%20the%20noteworthy%20bug%20is%20that%20it%20makes%20the%20tab%20on%20which%20original%20video%20is%20present%20much%20slower.%3C%2FP%3E%3CP%3EAll%20other%20tabs%20works%20perfectly%20while%20under%20the%20PIP%20mode%20%2C%20only%20the%20source%20tab%20on%20which%20original%20video%20is%20present%20works%20too%20too%20muvh%20slowly.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-468777%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20%5BBUG%5D%20PIP%20mode%20makes%20the%20tab%20much%20slower.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-468777%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHa!%20Nice%20feature!%20Thanks%20for%20making%20me%20aware%20of%20it!%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3CBR%20%2F%3EAbout%20your%20issue%2C%20it%20seems%20to%20be%20working%20fine%20for%20me...%20Same%20performance%20on%20Chrome%20and%20Edge.%20I'm%20using%20the%20Dev%20Build%20(74.1.96.24)%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-468792%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20%5BBUG%5D%20PIP%20mode%20makes%20the%20tab%20much%20slower.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-468792%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIt's%20working%20fine%20on%20Dev%20but%20it%20got%20broken%20in%20latest%20canary%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Deleted
Not applicable

I'M USING LATEST CANARY  AS OF 75.0.132.0

PIP mode is working on most of the sites, but the noteworthy bug is that it makes the tab on which original video is present much slower.

All other tabs works perfectly while under the PIP mode , only the source tab on which original video is present works too too muvh slowly.

2 Replies
Ha! Nice feature! Thanks for making me aware of it! :)
About your issue, it seems to be working fine for me... Same performance on Chrome and Edge. I'm using the Dev Build (74.1.96.24)
It's working fine on Dev but it got broken in latest canary
Related Conversations
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
28 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
2 Replies
Early preview of Microsoft Edge group policies
Sean Lyndersay in Discussions on
65 Replies
*Updated 9/3* Syncing in Microsoft Edge Preview Channels
Elliot Kirk in Articles on
205 Replies