Home

A few rendering issues - on the edge-dev web site...!

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-771284%22%20slang%3D%22en-US%22%3EA%20few%20rendering%20issues%20-%20on%20the%20edge-dev%20web%20site...!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-771284%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIts%20ok%20in%20Edge%20-%20production%2C%20Opera%2C%20Firefox%2C%20but%20edge-dev%20has%20problems%20with%20some%20divs.%20I%20dont%20have%20Chrome%20installed%2C%20obviously.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F124288i5AEDC5BCC798D553%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Edge-Dev%20rendering.PNG%22%20title%3D%22Edge-Dev%20rendering.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-772092%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20A%20few%20rendering%20issues%20-%20on%20the%20edge-dev%20web%20site...!%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-772092%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThank%20you%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F343056%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40LegacyOfherot%3C%2FA%3E%2C%20we%20will%20look%20into%20this.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EEllito%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
LegacyOfherot
Occasional Contributor

Its ok in Edge - production, Opera, Firefox, but edge-dev has problems with some divs. I dont have Chrome installed, obviously.

 

Edge-Dev rendering.PNG

1 Reply

Thank you @LegacyOfherot, we will look into this.

Ellito