Home

MS Flow dynamic content missing list columns

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-766637%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20MS%20Flow%20dynamic%20content%20missing%20list%20columns%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-766637%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAdmins%20can%20you%20please%20help%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-764013%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMS%20Flow%20dynamic%20content%20missing%20list%20columns%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-764013%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20flow%20which%20pulls%20items%20from%20SharePoint%20list%20with%20infopath%20form%20(%20it%20has%20a%20lot%20of%20columns%2050%2B%20)%20all%20are%20promoted%20to%20SPO.%20When%20in%20flow%20i%20am%20trying%20to%20use%20Data%20compose%20action%20or%20any%20other%20action%20i%20can%20only%20see%20fields%20which%20are%20required%20columns%20in%20the%20list%20and%20not%20others.%20So%20to%20use%20missing%20fields%20then%20i%20tried%20to%20copy%2Fpaste%20the%20field%20from%20flow%20editor%20%26gt%3B%26gt%3B%20Data%20compose%20%26gt%3B%26gt%3B%20%40%7Bitems('Apply_to_each')%3F%5B'MissingColI_InternalName_x0020_x002c__x'%5D%7D%20and%20manually%20copy%2Fpaste%20it%20in%20the%20body.%20It%20adds%20the%20field%20but%20does%20not%20shows%20in%20the%20output.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EQuestion%20why%20are%20fields%20missing%20at%20first%20place%20in%20dynamic%20section%20secondly%20if%20for%20any%20reason%20it%20is%20missing%20then%20can't%20i%20add%20them%20using%20the%20same%20internal%20names%20in%20the%20flow.%20Any%20help%20would%20be%20appreciated%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Kanwar Jot Singh
Contributor

I have flow which pulls items from SharePoint list with infopath form ( it has a lot of columns 50+ ) all are promoted to SPO. When in flow i am trying to use Data compose action or any other action i can only see fields which are required columns in the list and not others. So to use missing fields then i tried to copy/paste the field from flow editor >> Data compose >> @{items('Apply_to_each')?['MissingColI_InternalName_x0020_x002c__x']} and manually copy/paste it in the body. It adds the field but does not shows in the output.

 

Question why are fields missing at first place in dynamic section secondly if for any reason it is missing then can't i add them using the same internal names in the flow. Any help would be appreciated

1 Reply

Admins can you please help 

Related Conversations
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
36 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies