Home

Can't paste on mobile

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-450664%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan't%20paste%20on%20mobile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-450664%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20can't%20paste%20a%20text%20or%20a%20link%20on%20mobile%20when%20it%20is%20not%20a%20quick%20reply%20form.%20In%20blogs%20there%20is%20no%20quick%20reply%2C%20so%20i%20can't%20paste%20anything%20in%20the%20blogs%20(same%20on%20older%20Android%205%20device%20and%20new%20Pixel%20with%20stock%20Android%209%2C%20stock%20keyboard%2C%20stock%20Chrome).%20When%20i%20long%20press%2C%20Paste%20menu%20appears%2C%20but%20when%20i%20release%20my%20finger%20input%20window%20jumps%20around%20and%20paste%20button%20disappears.%20I%20have%20posted%20a%20video%20once%20showing%20that%20jumping%20which%20in%20itself%20alone%20creates%20a%20big%20annoyance%20trying%20to%20post%20anything%20here%20on%20mobile.%20I%20can%20post%20another%20video%20if%20you%20want.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-450855%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Can't%20paste%20on%20mobile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-450855%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F33735%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Oleg%20K%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EPlease%20if%20you%20wouldn't%20mind%20-%20I%20just%20tried%20it%20on%20my%20iPhone%20in%20Chrome%20and%20I%20was%20able%20to%20paste%20so%20it%20would%20be%20good%20to%20see%20what%20your%20experiencing.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-451328%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Can't%20paste%20on%20mobile%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-451328%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHere's%20a%20short%20video%20of%20me%20trying%20to%20paste%20into%20comment%20field%20in%20a%20blog%20post%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fphotos.app.goo.gl%2FJWbEvn2JePmti98r7%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fphotos.app.goo.gl%2FJWbEvn2JePmti98r7%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EBtw%2C%20i%20have%20to%20deal%20with%20this%20jumping%20all%20the%20time%20and%20it%20makes%20harder%20to%20start%20typing%20as%20view%20jumps%20out%20of%20bounds%20and%20i%20can't%20see%20what%20i%20type%2C%20so%20i%20have%20to%20carefully%20drag%20it%20back%20into%20view%20and%20it%20often%20jumps%20again%20and%20i%20have%20to%20repeat.%20This%20is%20not%20happening%20in%20quick%20reply%20form.%20Also%20for%20some%20reason%20in%20forums%20it%20is%20not%20loading%20editor%20for%20me%20on%20Pixel%2FAndroid%209%20as%20it%20does%20in%20blog%20posts%2C%20so%20it%20works%20as%20with%20quick%20reply.%20But%20on%20Huawei%2FAndroid%205%20it%20loads%20the%20editor%20so%20i%20have%20the%20same%20jumping%20experience%20in%20forums.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Oleg K
Super Contributor

I can't paste a text or a link on mobile when it is not a quick reply form. In blogs there is no quick reply, so i can't paste anything in the blogs (same on older Android 5 device and new Pixel with stock Android 9, stock keyboard, stock Chrome). When i long press, Paste menu appears, but when i release my finger input window jumps around and paste button disappears. I have posted a video once showing that jumping which in itself alone creates a big annoyance trying to post anything here on mobile. I can post another video if you want.

3 Replies

@Oleg K 

 

Please if you wouldn't mind - I just tried it on my iPhone in Chrome and I was able to paste so it would be good to see what your experiencing. 

Here's a short video of me trying to paste into comment field in a blog post https://photos.app.goo.gl/JWbEvn2JePmti98r7

Btw, i have to deal with this jumping all the time and it makes harder to start typing as view jumps out of bounds and i can't see what i type, so i have to carefully drag it back into view and it often jumps again and i have to repeat. This is not happening in quick reply form. Also for some reason in forums it is not loading editor for me on Pixel/Android 9 as it does in blog posts, so it works as with quick reply. But on Huawei/Android 5 it loads the editor so i have the same jumping experience in forums.

Any update on that? Every time i want to paste a link for someone in a blog comment i have to type it manually..