Home

This resource was not found, it may have been deleted.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-482700%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThis%20resource%20was%20not%20found%2C%20it%20may%20have%20been%20deleted.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-482700%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20onboarded%20several%20of%20my%20clients%20to%20the%20Azure%20Sentinel%20preview%20as%20a%20POC.%20For%20any%20of%20these%20customers%2C%20when%20I%20go%20to%20one%20of%20my%20Azure%20Sentinel%20solution%20dashboards%20(Identity%20%26amp%3B%20Access%2C%20in%20this%20example)%2C%20I%20get%20the%20following%20error%20when%20trying%20to%20click%20on%20the%20LogAnalytics%20button%20at%20the%20top%20of%20the%20visualization.%26nbsp%3BI've%20also%20noticed%20the%20workspace%20resource%20ID%20is%20incorrect%20-%20it's%20looking%20for%20it%20at%20.%2Fproviders%2Fmicrosoft.insights%2Fetc.%20but%20it's%20actually%20at%20%2Fproviders%2Fmicrosoft.%3CSTRONG%3Eoperational%3C%2FSTRONG%3EInsights%2Fetc.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20anyone%20else%20experiencing%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CBLOCKQUOTE%3E%3CDIV%3E%22This%20resource%20was%20not%20found%2C%20it%20may%20have%20been%20deleted.%20%2Fsubscriptions%2FmySub%2FresourceGroups%2FmyRG%2Fproviders%2Fmicrosoft.insights%2Fcomponents%2FworkspaceName%22%3CBR%20%2F%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20619px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F110267i85120AE767BE20C2%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Annotation%202019-04-25%20085144.jpg%22%20title%3D%22Annotation%202019-04-25%20085144.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FBLOCKQUOTE%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-482725%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20This%20resource%20was%20not%20found%2C%20it%20may%20have%20been%20deleted.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-482725%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECross-post%20here%3A%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgithub.com%2FAzure%2FAzure-Sentinel%2Fissues%2F146%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fgithub.com%2FAzure%2FAzure-Sentinel%2Fissues%2F146%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-497373%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20This%20resource%20was%20not%20found%2C%20it%20may%20have%20been%20deleted.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-497373%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F327359%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jscaravilli%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20noticed%20that%20for%20some%20of%20my%20dashboards.%20I%20had%20to%20recreate%20the%20panels.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
jscaravilli
New Contributor

Hello,

 

I've onboarded several of my clients to the Azure Sentinel preview as a POC. For any of these customers, when I go to one of my Azure Sentinel solution dashboards (Identity & Access, in this example), I get the following error when trying to click on the LogAnalytics button at the top of the visualization. I've also noticed the workspace resource ID is incorrect - it's looking for it at ./providers/microsoft.insights/etc. but it's actually at /providers/microsoft.operationalInsights/etc.

 

Is anyone else experiencing this?

 

"This resource was not found, it may have been deleted. /subscriptions/mySub/resourceGroups/myRG/providers/microsoft.insights/components/workspaceName"
Annotation 2019-04-25 085144.jpg
 
2 Replies

@jscaravilli 

 

I noticed that for some of my dashboards. I had to recreate the panels.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
30 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies