Home

Data Connectors not showing date/time data was received

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-916615%22%20slang%3D%22en-US%22%3EData%20Connectors%20not%20showing%20date%2Ftime%20data%20was%20received%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-916615%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20noticed%20this%20morning%20that%20I%20am%20no%20longer%20seeing%20the%20date%2Ftime%20an%20individual%20Data%20connector%20was%20last%20updated%20with%20data%20in%20the%20list%20of%20connectors.%26nbsp%3B%20Is%20this%20a%20change%20(IMHO%20for%20the%20worse)%20or%20a%20bug%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Gary Bushey
Contributor

I noticed this morning that I am no longer seeing the date/time an individual Data connector was last updated with data in the list of connectors.  Is this a change (IMHO for the worse) or a bug?

3 Replies

@Gary Bushey 

I just looked at our environment and on the data connector i see last updated times with today's date.  are you looking somewhere else?

@Nicholas DiCola (SECURITY JEDI) If you look at the attached picture, the listing of the Connectors used to show the Last data received date/time on the right side of each Connector.  Now it is just showing in the overview of a selected connector

@Gary Bushey 

Yes.  I believe that was a change that was made.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
46 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies