Home

Deployment is being created

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-651608%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDeployment%20is%20being%20created%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-651608%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20deployed%20Predictive%20Maintenance%20Solution%20Accelerator%20but%20it%20shows%20me%20the%20message%2C%20%22Your%20Deployment%20is%20being%20created%22%20and%20it%20is%20not%20showing%20any%20Provisioning%20Steps.%20I%20tried%20many%20times%20but%20Provisioning%20is%20in%20Progress%20for%20many%20hours.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20431px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F116224iBDF4BCEF5DEE08C6%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Screenshot%20(205).png%22%20title%3D%22Screenshot%20(205).png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20someone%20explain%20the%20reason%20please%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3EFarrukh%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-651608%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Efarrukh.ahmed%40kaispe.com%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-658588%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Deployment%20is%20being%20created%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-658588%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F344776%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Farrukh-KAISPE%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI'm%20able%20to%20deploy%20a%20new%20predictive%20maintenance%20solution%20accelerator%20successfully.%20Can%20you%20retry%3F%20If%20you%20don't%20see%20the%20same%20issue%20again%20it%20could%20be%20a%20transient%20issue%20with%20any%20of%20the%20backend%20Azure%20resources.%20Otherwise%20try%20deploying%20in%20a%20different%20region%20or%20check%20permissions%20for%20your%20subscription.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Farrukh-KAISPE
Occasional Contributor

I deployed Predictive Maintenance Solution Accelerator but it shows me the message, "Your Deployment is being created" and it is not showing any Provisioning Steps. I tried many times but Provisioning is in Progress for many hours.

Screenshot (205).png

Can someone explain the reason please?

 

Thanks

Farrukh

1 Reply

@Farrukh-KAISPE I'm able to deploy a new predictive maintenance solution accelerator successfully. Can you retry? If you don't see the same issue again it could be a transient issue with any of the backend Azure resources. Otherwise try deploying in a different region or check permissions for your subscription.

Related Conversations
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
36 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies