Home

Unable to provide Azure Enterprise Apps permission from new Azure Portal

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-93270%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnable%20to%20provide%20Azure%20Enterprise%20Apps%20permission%20from%20new%20Azure%20Portal%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-93270%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20working%20on%20an%20app%20which%20uses%20Microsoft%20Graph%20APIs.%20I%20need%20to%20give%20my%20app%20permissions%20to%20access%20the%20Graph%20APIs%20in%20Azure%20AD.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20i%20try%20to%20give%20permissions%20to%20my%20enterprise%20app%20in%20the%20new%20Azure%20Portal%2C%20i%20couldn't%20see%20any%20option.%20If%20i%20go%20to%20old%20Azure%20portal%2C%20i%20can%20provide%20appropriate%20permissions%20to%20my%20app.%20After%20giving%20permissions%20in%20old%20Azure%20portal%2C%20if%20i%20come%20back%20and%20see%20my%20app%20permissions%20in%20new%20Azure%20portal%20i%20can%20see%20those%20permission%20but%20can%20not%20edit.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20wan%20to%20know%20if%20proving%20permissions%20to%20an%20enterprise%20app%20is%20not%20implemented%20in%20the%20new%20portal%20yet%20or%20this%20is%20a%20wiered%20issue%20that%20only%20i%20am%20facing%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-93270%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%20AD%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Atul Moghe
Occasional Contributor

I am working on an app which uses Microsoft Graph APIs. I need to give my app permissions to access the Graph APIs in Azure AD.

 

When i try to give permissions to my enterprise app in the new Azure Portal, i couldn't see any option. If i go to old Azure portal, i can provide appropriate permissions to my app. After giving permissions in old Azure portal, if i come back and see my app permissions in new Azure portal i can see those permission but can not edit.

 

I wan to know if proving permissions to an enterprise app is not implemented in the new portal yet or this is a wiered issue that only i am facing?

Related Conversations
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
36 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
29 Replies