Home

Azure AD MFA NPS Extension wont work

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-834325%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAzure%20AD%20MFA%20NPS%20Extension%20wont%20work%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-834325%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20recently%20followed%20this%20MS%20doc%20to%20configure%20the%20NPS%20extension%20to%20enable%20MFA%20on%20the%20remote%20desktop%20gateway%20%3A%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fazure%2Factive-directory%2Fauthentication%2Fhowto-mfa-nps-extension-rdg%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fazure%2Factive-directory%2Fauthentication%2Fhowto-mfa-nps-extension-rdg%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENo%20errors%20popped%20up%20when%20configuring%2C%20when%20i%20try%20to%20log%20in%20with%20an%20mfa%20enbled%20user%2C%20it%20wil%20log%20in%20without%20asking%20for%20the%20second%20factor.%20I%20went%20over%20the%20doc%20again%20but%20every%20step%20was%20configured%20correctly.%20Am%20i%20missing%20a%20step%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-834325%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAzure%20Active%20Directory%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMFA%20Azure%20and%20Office%20Admin%20Portal%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Enps%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
bjornmertens
Occasional Contributor

Hello,

 

I recently followed this MS doc to configure the NPS extension to enable MFA on the remote desktop gateway : https://docs.microsoft.com/en-us/azure/active-directory/authentication/howto-mfa-nps-extension-rdg 

No errors popped up when configuring, when i try to log in with an mfa enbled user, it wil log in without asking for the second factor. I went over the doc again but every step was configured correctly. Am i missing a step?

 

Thanks!

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
38 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
flashing a white screen while open new tab
Deleted in Discussions on
14 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
13 Replies