Forum Discussion
MissyQ
Microsoft
Feb 09, 2021Top Feedback Summary for February 9
Note: This is no longer the most recent top feedback summary. You can always find the latest at https://aka.ms/MSEdgeTopFeedback.
Greetings, Insiders! This week is pretty quiet, but we are clos...
moghaazi
Feb 17, 2021Brass Contributor
I agree, I uninstall MS Edge from my Ubuntu, and installed Yandex browser instead, it's super fast, it's also in beta, but you can use syncing with your Yandex account, I might come back to Edge in stable version when they fix all their problems.
Deleted
Feb 18, 2021Witam
Ja nie chcę usuwać Microsoft Edge !
Ja chcę żeby był lepszy dlatego tu jestem !
Przedstawiłem Mój pogląd aby ukierunkować i określić co jest najważniejsze i dotyczy dużej grupy użytkowników , aby nie tracić czasu na niszowe problemy .
Ja mam kompilację Windows 19042.804
I dziś zainstalowałem kompilację Microsoft Edge wersja 88.0705.74
I jestem pełen nadziei bo Edge jest świetny i ja go polecam Wszystkim !
Obecny sposób wyświetlania witryn mi się bardzo podoba !
Korzystam często z komputerów podręcznych o niewielkich wydajnościach i właśnie Edge jest bardzo wydajny i go nie zamienię bo go lubię i chce żeby był jak najlepszy !
Usterki i chwilowe błędy wynikają z tego że wiele witryn nie nadąża za Nowym Edge !
Korzystam czytnika ekranu i powiększeń i działa to świetni .
Chcę podziękować Zespołowi Microsoft za wprowadzanie ułatwień dostępu które są obecnie potrzebne bo się wszyscy starzejemy i wzrok się nikomu nie poprawia - trzeba o tym pamiętać.
Chciałbym aby ustawienia domyślne umożliwiały wprowadzenie
Ułatwień dostępu w Microsoft Edge .
Dziękuję i pozdrawiam
Ja nie chcę usuwać Microsoft Edge !
Ja chcę żeby był lepszy dlatego tu jestem !
Przedstawiłem Mój pogląd aby ukierunkować i określić co jest najważniejsze i dotyczy dużej grupy użytkowników , aby nie tracić czasu na niszowe problemy .
Ja mam kompilację Windows 19042.804
I dziś zainstalowałem kompilację Microsoft Edge wersja 88.0705.74
I jestem pełen nadziei bo Edge jest świetny i ja go polecam Wszystkim !
Obecny sposób wyświetlania witryn mi się bardzo podoba !
Korzystam często z komputerów podręcznych o niewielkich wydajnościach i właśnie Edge jest bardzo wydajny i go nie zamienię bo go lubię i chce żeby był jak najlepszy !
Usterki i chwilowe błędy wynikają z tego że wiele witryn nie nadąża za Nowym Edge !
Korzystam czytnika ekranu i powiększeń i działa to świetni .
Chcę podziękować Zespołowi Microsoft za wprowadzanie ułatwień dostępu które są obecnie potrzebne bo się wszyscy starzejemy i wzrok się nikomu nie poprawia - trzeba o tym pamiętać.
Chciałbym aby ustawienia domyślne umożliwiały wprowadzenie
Ułatwień dostępu w Microsoft Edge .
Dziękuję i pozdrawiam