Forum Discussion
josh_bodner
Microsoft
Feb 09, 2021Dev channel update to 90.0.789.1 is live
Hello Insiders! Today we’re releasing build 90.0.789.1 to the Dev channel. Before we get into the changes, we wanted to make sure you knew about the latest status of our password management feature...
josh_bodner
Microsoft
Feb 12, 2021Quinn Wade just want to clarify, is it the whole browser that's crashing or just the individual tabs? We've seen an increase in reports of people recently experiencing all their tabs crashing as soon as Edge is opened, but the browser itself is still fine.
Deleted
Feb 18, 2021Witam
Ja to widzę inaczej , uważam że nie od razu są problemy ale buforowanie danych powoduje nie właściwe przepływy .
U mnie dopiero później występował błąd i była konieczność zamknięcia programu Edge wielokrotnie na wielu urządzeniach błąd się powtarza i jest podobny do wszystkich.
Witryna nie współpracuje z Edge szczególnie typowo desktopowa mobilne wersje witryn
działają raczej dobrze.
Dziękuję`
Ja to widzę inaczej , uważam że nie od razu są problemy ale buforowanie danych powoduje nie właściwe przepływy .
U mnie dopiero później występował błąd i była konieczność zamknięcia programu Edge wielokrotnie na wielu urządzeniach błąd się powtarza i jest podobny do wszystkich.
Witryna nie współpracuje z Edge szczególnie typowo desktopowa mobilne wersje witryn
działają raczej dobrze.
Dziękuję`
- DeletedFeb 19, 2021Witam
Jest lepiej widzę poprawę =przywracanie kart po nagłym zamknięciu
Edge - działa OK
Ale nadal pamięć poręczna nie współpracuję z systemem Windows ,
Myślę że powodem może być zapora Defender jej niewłaściwa aktualizacja która może powodować zatrzymanie Edge - tak myślę .
Ale ogólnie kierunek jest dobry wiele problemów już nie istnieje !
Jest tu jak w domu bardzo się cieszę .
Pozdrawiam